Močno partnerstvo s prihodnostjo

Pogosto zastavljena vprašanja

Če ste pozabili svoje uporabniško ime, vam ga bomo ponovno poslali prek e-pošte. Geslo lahko preprosto ponastavite in nastavite novo. Če ste pozabili oboje, zahtevajte, da vam najprej pošljemo vaše uporabniško ime, ki ga boste potrebovali za ponastavitev gesla.

Arhiv izdelkov vsebuje vse informacije o najpogostejših izdelkih Viessmann, ki niso več na voljo. Poleg tega boste na našem portalu ViBooks našli vse podatkovne liste in navodila za uporabo za izdelke, ki jih je Viessmann umaknil iz svoje ponudbe.

Solutions from Viessmann in use

Komercialni
Stanovanja
Plin
Solar

Palmov otok "The Palm Jumeirah" v Dubaju

Na Palm Jumeirah sončni kolektorji Vitosol 200-F oskrbujejo 14 stanovanjskih stavb s toplo vodo, medtem ko trije kotli Vitocrossal 300 ogrevajo bazen in hamam v luksuznem hotelu "Ottoman Palace".

Preberi več
Komercialni

Sky Soho v Šanghaju

Pisarniška in poslovna stavba v Šanghaju je impresivna, dobro premišljena zasnova, ki enakovredno upošteva ovoj stavbe in inženiring naprav. Šest hranilnikov Vitomax 200-HW oskrbuje stavbo Sky Soho s toplo vodo.

Preberi več
Komercialni
Plin
Solar

Nemška borza Eschborn

Deutsche Börse Eschborn je zaradi svoje trajnostne zasnove stavbe in trajnostnih referenc prejel certifikat LEED Platinum. Za oskrbo s toploto in električno energijo skrbita dva plinska kondenzacijska kotla Viessmann Vitobloc 200 in Vitosol 200-F.

Preberi več
Komercialni
Plin

Nebotičnik SkyTower v Bukarešti

Stolp SkyTower, ki je s 137 metri višine najvišja stavba v Romuniji, je ponoči s svojo prefinjeno svetlobno koreografijo navdušujoč pogled. Za proizvodnjo toplote se uporablja kaskadni ogrevalni sistem s tremi enotami Vitomax 100-LW.

Preberi več
Industrija
Komercialni
Plin
Zrak

Leica Camera AG Wetzlar

Idiom oblikovanja sedeža podjetja Leica v Wetzlarju je očarljivo edinstven. Spominja na leče, objektivne leče in daljnoglede. Viessmann kompleks dopolnjuje s prefinjenim, inovativnim energetskim sistemom.

Preberi več

Niste našli, kar ste iskali?