Poklici s perspektivami za prihodnost

Viessmann svojim zaposlenim ponuja široko paleto zanimivih in inovativnih možnosti za poklicno pot in usposabljanje ter dolgoročne perspektive.

Dobrodošli pri podjetju Viessmann

S številnimi izjemnimi razvoji proizvodov in rešitvami težav je podjetje Viessmann postalo gonilo tehnoloških inovacij v ogrevalni panogi, ki postavlja mejnike v ogrevalni tehniki.

Kot vodilno podjetje v ogrevalni tehniki, ki je zavezano trajnosti, ponujamo inovativne izdelke, ki izstopajo po vrhunski kakovosti, energetski učinkovitosti, okoljski sprejemljivosti in dolgi življenjski dobi. Že več desetletij proizvajamo toplotne črpalke, solarne sisteme in ogrevalne sisteme za olje, plin ter obnovljive vire z minimalnim vplivom na okolje. Kljub doseženim uspehom si prizadevamo ustvarjati in postavljati nova merila. To je naš cilj v raziskavah in razvoju.

Zavezani smo družbeni in socialni odgovornosti. Naši zaposleni so osredotočeni na stranke, odprti za svet in združeni v zaupanju, zanesljivosti ter prilagodljivosti. Spodbujamo njihove individualne prednosti, cilje in talente.

Izkoristite priložnosti, ki jih ponuja podjetje Viessmann. Veselimo se sodelovanja z vami.