Dobrodošli pri podjetju Viessmann

S številnimi izjemnimi razvoji proizvodov in rešitvami težav je podjetje Viessmann postalo tehnološki vzpodbujevalnik in dajalnik impulzov v ogrevalni panogi. Naši razvoji veljajo kot mejniki v ogrevalni tehniki.

Kot vodilno podjetje ogrevalne tehnike, ki se je zavezalo trajnosti, ponujamo našim strankam inovativne proizvode, ki prepričajo s svojo vrhunsko kakovostjo, energijsko učinkovitostjo in okoljsko sprejemljivostjo ter dolgo življenjsko dobo. Že več desetletij proizvajamo toplotne črpalke in solarne sisteme ter ogrevalne sisteme za olje, plin in obnovljive vire z izjemno malo škodljivih snovi. Vendar se z doseženim nismo zadovoljili. Še želimo ustvarjati in tudi v prihodnje postavljati nova merila. To je cilj naših raziskav in razvoja.

Kot družinsko podjetje sledimo dolgoročno usmerjeni in jasno določeni strategiji podjetja. Zavezali smo se socialni in družbeni odgovornosti. Naše sodelavke in sodelavci so v svojem razmišljanju in ravnanju osredotočeni na stranke in odprti v svet. Za sodelovanje so značilni zaupanje, zanesljivost in prilagodljivost. Zato spodbujamo njihove individualne prednosti, cilje in talente.

Izkoristite priložnosti, ki Vam jih ponuja podjetje Viessmann. Veselimo se Vas.