Postanite partner podjetja Viessmann

Foto: © fizkes / Shutterstock.com

Partnerji za prihodnje generacije: s stroko tesno sodelujemo že več generacij. Tako skupaj z našimi partnerji prevzemamo odgovornost za prihodnje generacije. To partnerstvo nam je pri srcu. Zato smo še toliko bolj veseli, da je podjetje Viessmann leta 2021 že šestnajstič zapored prejelo "Zlati partnerski certifikat (samo v nemščini)", ki ga podeljuje panožna založba "markt intern". To posebno partnerstvo želimo v sodelovanju z vami še naprej razvijati. Kajti le skupaj lahko obvladamo izzive prihodnosti. Prav tako bi se radi osredotočili na širitev partnerstva z električarji in solarnimi tehniki, saj so klimatski sistemi, solarna tehnologija in elektrika vedno tesneje povezani.

Bodite na tekočem z viessmann.live. Izvedite več o prihajajočih dogodkih naših partnerjev, novih izdelkih in promocijah.

Kako postati partner podjetja Viessmann

Foto: © SpeedKingz / Shutterstock.com
  1. Izpolnite in pošljite obrazec "Začetni stik".
  2. Vaša lokalna prodajna pisarna bo stopila v stik z vami in vas dodala v našo bazo strank
  3. Prejeli boste podatke za dostop do portala PartnerPortal

Storitve za partnerje Viessmann

Kot zanesljiv partner nudi Viessmann inštalaterjem ogrevalnih sistemov, solarnim tehnikom in električarjem številne ugodnosti. Izkoristite jih in si zagotovite odločilno konkurenčno prednost na vseh področjih svojega poslovanja!

Osebno svetovanje
Hitro servisiranje komponent in posameznih delov
Celovita prodajna podpora
Podpora pri vzdrževanju in servisiranju
Portal digitalnih storitev in trgovinskih partnerjev
Podpora pri trženju
Obsežna ponudba tečajev usposabljanja
Ekskluzivni ogledi tovarne

Osebno svetovanje

Poleg tehničnih zadev vam prek neodvisnih strokovnjakov svetujemo tudi na področjih, kot so analiza poslovanja, upravljanje podjetja in optimizacija spletnih strani.

Hitra storitev za sestavne dele in posamezne dele

Naš zanesljiv logistični sistem nam omogoča, da vaša naročila opravimo kar najhitreje. Pri naročilih, oddanih do 18. ure, boste nadomestne dele in komponente prejeli na izbrani naslov že naslednji dan - na zahtevo do 8., 10. ali 12. ure.

Celovita prodajna podpora

Poleg notranjega in zunanjega Viessmannovega prodajnega osebja vam nudimo podporo s številnimi orodji, kot so sistem spletnega naročanja, elektronski ceniki in financiranje prodaje.

Podpora pri vzdrževanju in servisiranju

Pri zagonu, vzdrževanju ali odpravljanju težav vam je na voljo naša tehnična služba. Naša ponudba vključuje 24-urno dežurno službo, tehnično pomoč na kraju samem ter zagotavljanje navodil za namestitev in servisiranje.

Dostop do digitalnih storitev in portala za trgovinske partnerje

Ne glede na to, ali gre za pregledovalnike shem CAD, podatkovne zbirke, storitve spletnega naročanja ali celovite rešitve za projektiranje stavb, boste na portalu trgovinskih partnerjev našli vse koristne informacije, ki vam bodo pomagale pri svetovanju in poizvedbah strank.

Trženjska podpora


Pritegnite pozornost strank in zainteresiranih oseb na vašem območju k svojemu podjetju in Viessmannovi napredni ogrevalni tehniki. Naj gre za strešne nosilce, direktno pošto ali spletno trženje: podpiramo vas pri širjenju ozaveščenosti o vašem podjetju.

Obsežna ponudba usposabljanj

Viessmann redno ponuja seminarje, ki se nanašajo na izdelke, tečaje usposabljanja in možnosti e-učenja. Ti vključujejo predstavitve izdelkov in učenje pomembnih postopkov za zagon ali vzdrževanje.

Ekskluzivni ogledi tovarne

Poleg seminarjev, ki jih ponuja Viessmannova akademija, imate možnost vpogleda v naše tovarne in v živo spoznati sestavljanje kotla na sedežu podjetja v Allendorfu (Eder) v Nemčiji.

Partnerstvo za učinkovite sistemske rešitve

Ponujamo učinkovite sistemske rešitve za optimalno oskrbo z energijo. Poleg ogrevalne in hladilne tehnologije vključujejo tudi sončno toploto in fotovoltaiko. Posamezni sestavni deli so zasnovani tako, da brezhibno delujejo skupaj. Z našimi rešitvami so usklajene tudi naše digitalne storitve in storitve z dodano vrednostjo. Tako vam kot vašim strankam ponujajo nove možnosti in dodatno udobje.

Inovativne rešitve za številna področja uporabe

Obsežna ponudba podjetja Viessmann ponuja prilagojene rešitve z učinkovitimi sistemi in močmi od 1 do 120.000 kilovatov za vsa področja uporabe in vse vire energije. Preberite več o sistemskih rešitvah za vaše stranke.