Projektiranje in svetovanje s podjetjem Viessmann

(Foto: © djrandco / Shutterstock.com)

Zakonske zahteve za energetske sisteme nenehno rastejo, prav tako pa tudi njihova kompleksnost. Celovito načrtovanje je ključnega pomena za uspešno izvajanje projektov novogradnje in posodobitve. Viessmann zagotavlja optimalne pogoje za projektante in svetovalce, saj jih podpira s inovativnimi sistemi, kjer optimalno delujejo medsebojno povezane komponente. Poleg tega se lahko zanesete na strokovno svetovanje Viessmanna skozi celoten potek projekta - od zgodnje faze načrtovanja do zagona izbrane energetske rešitve. Naša podpora zajema obsežno ponudbo storitev in inovativnih orodij za načrtovanje.

Ena platforma za vse storitve in orodja

Projektanti in svetovalci imajo veliko različnih nalog. Za podporo pri njihovem delu jim Viessmann ponuja prav tako široko paleto storitev in aplikacij, ki so na voljo prek portala PartnerPortal. Ta osrednja informacijska platforma vam zagotavlja hiter stik s strokovnjaki Viessmann in vam omogoča dostop do posebnih orodij za načrtovanje. Poleg tega na portalu PartnerPortal redno objavljamo novice o izdelkih in storitvah. Za uporabo portala potrebujete le račun Viessmann.

Kako pridobiti dostop

Viessmannov račun lahko ustvarite na začetnih straneh naših digitalnih orodij in na splošni strani Registracija. Postopek je sestavljen iz le nekaj korakov:

  1. Izpolnite registracijski obrazec.
  2. Potrdite pogoje uporabe in pošljite obrazec.
  3. Nastavite svoje geslo.
  4. Dokončajte registracijo tako, da sprejmete potrditveno elektronsko sporočilo.

Če ste že ustvarili račun za aplikacijo ViGuide ali Viessmannov učni prostor, lahko te storitve uporabljate z istim računom.

Informacije za arhitekte

Foto: © VOJTa Herout / Shutterstock.com

Ne glede na velikost projekta so arhitekti prva kontaktna oseba za stranke. Odgovorni so tudi za izpolnjevanje projektnih, tehničnih in ekoloških zahtev. To je kompleksno področje dejavnosti, pri katerem Viessmann zagotavlja popolno podporo. Poleg prilagojenih sistemskih rešitev za stanovanjske, poslovne, industrijske in občinske stavbe arhitektom ponujamo tudi celovito ponudbo informacij. V rubriki o projektih predstavljamo predhodno izvedene projekte z vidika arhitekta. Dodatne praktične primere lahko najdete v naši referenčni zbirki podatkov.

Kontakt za oblikovalce

Viessmannovi prodajni uradi so tesno povezana mreža za servis, svetovanje in usposabljanje. Prav tako so prva kontaktna točka za inženirje načrtovalce. Svojo lokalno prodajno pisarno lahko poiščete s funkcijo iskanja.