Skupaj varčujmo z energijo!

Zahtevajte posvetovanje zdaj
(Foto: © lovelyday12 / Shutterstock.com)

#StartDaheimGemeinsam - za naše podnebje in varno zimo

Ogrevanje predstavlja velik delež celotne porabe energije v zasebnih gospodinjstvih. Po vladnih podatkih je to več kot dve tretjini. Zato je energetska učinkovitost na tem področju še posebej pomembna. Pomaga ohranjati vire ter zmanjšati emisije in stroške energije. Teme, ki so bolj prisotne kot kdaj koli prej. Da bi vam pomagali varčevati z energijo in skupaj prispevali k spremembam, smo začeli #StartDaheimGemeinsam - kampanjo s številnimi koristnimi nasveti in rešitvami za varčevanje z energijo.

Navodila za večjo energetsko učinkovitost

V naših vodnikih vam pokažemo, kako lahko z ustreznimi ukrepi dosežete večjo energetsko učinkovitost pri ogrevanju - od preproste nastavitve termostatov za ogrevanje do hidravličnega uravnoteženja. Še več, dobili boste nasvete, kako lahko vsakodnevno življenje v svojem gospodinjstvu naredite bolj energetsko učinkovito, varčujete z dragocenimi viri in hkrati zmanjšate stroške.

Rešitve in ukrepi za večjo učinkovitost - in podnebje

Spoznajte svoj vpliv na podnebje in ustrezno ukrepajte za njegovo pozitivno oblikovanje. Z Viessmannovimi rešitvami je to še lažje. Inteligentno povezovanje ogrevalne in klimatske tehnike v mrežo ne povečuje le udobja, temveč tudi pomaga prepoznati in izkoristiti potencialne prihranke. Obstajajo pa tudi načini, kako pomagati podnebju zunaj vašega doma. Preberite več o konkretnih korakih.