Subvencije

Kdor sedaj investira v novo ogrevanje, ima možnost pridobiti privlačne subvencije Eko sklad za izjemno varčno in okolju prijazno ogrevalno tehniko.

Subvencijski programi podpirajo vgradnjo moderne ogrevalne tehnike  

V Sloveniji je še vedno preveč objektov, ki niso bili zasnovani energetsko učinkovito in potrebujejo prenovo. Eko sklad že vrsto let objavlja razpise za pridobitev nepovratnih finančnih sredstev v primeru posodobitve sistema. Subvencije se lahko kombinirajo tudi z ugodnimi krediti Eko sklada.    

Razmišljate, da bi radi svoj star kotel na olje posodobili s toplotno črpalko in prihranili pri stroških ogrevanja ali se odločate da bi svoj star plinski kotel zamenjali z novim sodobnim plinskim kondenzacijskim kotlom?

S Viessmannom ste s široko paleto proizvodov na pravi strani. Pomagali vam bomo izbrati optimalno rešitev za nas.

Datajlne informacije o subvencijah Eko sklad si lahko preberete  tukaj.

* Napotek:

Informacije in podatki, ki so dostopni preko spleta, so skrbno pripravljeni. Kljub temu ne moremo zagotavljati absolutne pravilnosti in popolnosti teh podatkov, in si pridržujemo pravico do morebitnih sprememb. Merodajni so izključno veljavni zakoni, uredbe in direktive - za pravno zavezujoče podatke se obrnite na posamezne navedene institucije.

Poudarjamo, da ni zakonsko določene pravice do subvencije. Odobritev subvencijskih sredstev je izključno pristojnost posameznega ustrezno pooblaščenega urada, ki lahko sredstva odobri v okviru razpoložljivih virov.