Klimatske rešitve - celotna ponudba podjetja Viessmann

Zahtevajte brezplačno svetovanje

Naša celovita ponudba ogrevalne in klimatske tehnike vključuje najsodobnejšo tehnologijo, ki uveljavlja nove standarde. Z osredotočenostjo na učinkovito rabo energije pomagamo zmanjšati stroške ter prispevamo k ohranjanju virov in okolja. Na področju fotovoltaike in energetskih sistemov nenehno širimo svoje zaveze. Strankam že ponujamo prilagojene rešitve z večvalentnimi sistemi in inteligentnimi rešitvami iz celotne ponudbe.


ChatGPT

Viessmann že desetletja dobavlja posebej učinkovite ogrevalne sisteme na olje, plin in biomaso z nizkimi emisijami, kot tudi solarne sisteme in toplotne črpalke. Kot novost v obsežni ponudbi podjetja Viessmann se pojavljajo električni sistemi za pripravo tople vode in ogrevanje. S tem uporabnikom omogočamo dostop do vsega iz enega samega vira: učinkovitih energetskih sistemov za proizvodnjo lastne električne energije, njeno shranjevanje in pametno uporabo za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje. Nove električne sisteme je mogoče kombinirati tudi z obstoječimi generatorji toplote ter se lahko uporabljajo v številnih aplikacijah pri posodobitvah in novogradnjah.

Vsi izdelki podjetja Viessmann so skladni z evropskimi direktivami za preprečevanje in zmanjševanje emisij okoljskega onesnaževanja. Podjetje Viessmann že tradicionalno stremi k čim boljšemu varstvu okolja in maksimalni ohranitvi virov. Za dosego tega cilja podjetje uporablja najboljšo razpoložljivo tehnologijo za proizvodnjo toplote in električne energije.

Individualne in učinkovite rešitve

Viessmann ima za vsako potrebo pravi ogrevalni sistem: stenski in talni, individualno kombiniran, odporen na prihodnost in varčen. Naj gre za samostojne ali dvostanovanjske hiše, velike stanovanjske objekte, poslovne in občinske objekte ali lokalna ogrevalna omrežja - ni razlike, ali je sistem namenjen modernizaciji ali novogradnji.

Ponudba storitev vključuje:

Viessmann je izjemno specializiran v teh tržnih segmentih. V primerjavi s specializiranimi ponudniki na trgu ima podjetje ključno prednost: razmišlja sistemsko in zagotavlja visoko raven svetovanja, ki je hkrati odprto za tehnologijo in nevtralno do virov energije.