Navodila za uporabo - ViBooks

Začnite iskati zdaj

Ste prejeli sporočilo o napaki v ogrevalnem sistemu ali želite vedeti, kako pravilno nastaviti ogrevalno krivuljo? V spletni bazi ViBooks poiščite prava navodila za uporabo v obliki PDF.

Navodila za uporabo vašega ogrevalnega sistema


Če ste izgubili navodila za uporabo svojega ogrevalnega sistema Viessmann, si jih lahko hitro pridobite z uporabo naše spletne baze podatkov ViBooks. Navodila za uporabo so na voljo v obliki datotek PDF, tako da jih lahko vedno enostavno dostopate.

Kaj ponuja sistem za iskanje dokumentov Viessmann?

Navodila za uporabo v enem dokumentu vam zagotavljajo vse potrebne informacije o vašem ogrevalnem sistemu. Poleg pomembnih varnostnih napotkov so v navodilih za uporabo razloženi tudi vsi pomembni simboli in ključni programi. Podrobna navodila vključujejo nastavitve različnih programov delovanja in ogrevalnih krogov. Poleg tega navodila za uporabo vsebujejo priporočila in nasvete za varčevanje z energijo. Pri številnih modelih so na voljo tudi smernice, kako ukrepati, če ogrevalni sistem ne deluje pravilno.

ViBooks kot aplikacija - vedno imejte pri roki navodila za uporabo

Aplikacija ViBooks je na voljo v App Store (iOS) in Play Store (Android), dostopna pa je tudi v računalniku.

ViBooks za Viessmannove trgovinske partnerje

ViBooks služi kot osrednji sistem za iskanje dokumentov in trenutno ponuja dostop do več kot 30.000 dokumentov, vključno z naslednjimi:

  • Tehnični vodniki/podatkovni listi
  • Ceniki
  • Navodila za vgradnjo/servisiranje
  • Dokumenti Vitoset
  • Natisnjeni marketinški dokumenti
  • in še veliko več

Za dostop do teh dokumentov zaženite aplikacijo ViBooks in kliknite na gumb "Prijava" v zgornjem desnem kotu.

Izvedba projektov za posodobitev ogrevanja

Pregled navodil za uporabo prinaša številne prednosti. S samo nekaj kliki lahko hitro najdete iskane informacije, obenem pa lahko tudi odkrijete morebitne prihranke, ki jih prej niste poznali. Morda boste takoj ugotovili, koliko bi lahko prihranili pri stroških ogrevanja in emisijah CO2, če bi prešli z uporabe starega ogrevalnega sistema na olje na novejši plinski kondenzacijski kotel.