Vitoset s pravo opremo za vaš ogrevalni sistem Viessmann

K ponudbi izdelkov

Dodatki za učinkovit prenos toplote

Kot sistem za čepljenje, pritrjevanje ali modernizacijo: Vitosetovi sistemi talnega ogrevanja Viessmann delujejo izjemno ekonomično in jih odlikuje dolga življenjska doba. Navdušujejo z dosledno visoko kakovostjo in jih je mogoče kombinirati tudi z radiatorji z zelo nizkimi temperaturami. Takšna konfiguracija omogoča do 30-odstotni prihranek energije v primerjavi s čistim talnim ogrevanjem. Poleg ultranizkotemperaturnih radiatorjev in sistemov talnega ogrevanja Viessmann ponuja tudi dodatke za učinkovit prenos toplote, ki niso le estetsko privlačni, temveč tudi funkcionalni. Mednje spadajo kopalniški radiatorji, radiatorji s sredinskim priključkom, panelni radiatorji in univerzalni radiatorji.

Varno skladiščenje kurilnega olja

Rezervoar za kurilno olje je bistvenega pomena za delovanje ogrevalnega sistema na kurilno olje. Viessmann ima v svoji ponudbi različne modele, ki ne le izpolnjujejo vse zakonske zahteve, temveč jih je mogoče tudi prilagodljivo uporabljati. Plastični zadrževalni rezervoarji Vitoset so izdelani iz visokokakovostnega plastičnega polietilena, medtem ko so zabojni rezervoarji izdelani iz pocinkanega jekla. Njihova dvostenska konstrukcija zagotavlja posebno visoko raven zaščite pred difuzijo in korozijo.

Zanesljiva zaščita pred poapnenjem

Pribor Vitoset podjetja Viessmann vključuje tudi sisteme za mehčanje vode za pripravo tople sanitarne vode za vodovodne cevi in priključene sestavne dele. Učinkovita zaščita pred vodnim kamnom povečuje zanesljivost delovanja in življenjsko dobo cevi za toplo vodo, jeklenk za toplo vodo in gospodinjskih aparatov. Sistemi Vitoset delujejo po postopku ionske izmenjave in so certificirani po standardih Nemškega tehničnega in znanstvenega združenja za plin in vodo (DVGW).

Vitosetova originalna dodatna oprema za dolgo življenjsko dobo in brezhibno delovanje

Viessmann Vitoset Protect pomeni skrbno usklajene komponente preverjene kakovosti, ki zagotavljajo zanesljivo in učinkovito delovanje generatorjev toplote. Posamezne komponente se uporabljajo za mehčanje vode ter ločevanje zraka in umazanije. Mehčanje vode pomaga preprečevati nalaganje vodnega kamna in zagotavlja trajno visoko zmogljivost prenosa toplote. Separatorji zraka prav tako odpravljajo kopičenje plinov in tako zagotavljajo nemoteno delovanje prenosa toplote. Separatorji umazanije in magnetita Vitoset vežejo tujke, ki lahko negativno vplivajo na delovanje komponent sistema. Poleg visokokakovostne dodatne opreme k trajno učinkovitemu delovanju ogrevalnih sistemov pripomore tudi redno vzdrževanje. Naši izkušeni partnerji vam bodo z veseljem svetovali glede vzdrževanja ogrevalnih sistemov.

Učinkovit ogrevalni sistem in zanesljivi sestavni deli sistema so bistveni za izpolnjevanje zahtev glede ogrevanja stavbe in zagotavljanje brezhibnega delovanja: Viessmann z dodatno opremo Vitoset ponuja vse, kar potrebujete, iz enega samega vira, vse pa je skrbno usklajeno v tovarni. To olajša vgradnjo in zagotavlja tudi visoko zanesljivost delovanja. Program Viessmann Vitoset vključuje radiatorje, sisteme talnega ogrevanja, rezervoarje za kurilno olje ter sisteme za mehčanje tople vode in drugo originalno dodatno opremo za brezhibno delovanje ogrevalnega sistema.

Ponudba izdelkov