Oljno hibridno ogrevanje - prilagodljiva uporaba virov energije

Zahtevajte strokovno svetovanje
Viessmann Vitocal 250-S

Na področju energije in ogrevanja je na voljo veliko rešitev. Odločitev o izbiri enega ali drugega ogrevalnega sistema ni lahka. Nekaj je gotovo: cene fosilnih goriv nafte in plina ter električne energije so dolgoročno podvržene močnim nihanjem. Zato je toliko bolje, če se vam za ogrevanje ni treba zanašati na en sam vir energije, temveč lahko namesto tega investirate v hibridno rešitev, ki je primerna za prihodnost.

Kondenzacijski kotel na olje in toplotna črpalka

Viessmann združuje visoko učinkovito oljno kondenzacijsko tehnologijo z uporabo brezplačne okoljske energije. Ta kombinacija energije je obnovljiva in visoko učinkovita, kar uporabnikom omogoča največjo možno svobodo pri uporabi ugodnejšega vira energije v danem trenutku - obnovljive okoljske energije ali nafte.

Nastavitve krmilne enote je mogoče prilagoditi vsem razmeram na trgu energije, tako da je ob nihanju cen energije vedno izbran najugodnejši in najučinkovitejši način delovanja.

Hibridno ogrevanje - energetska mešanica prihodnosti

Oljne hibridne naprave

Ko je treba obstoječe oljne kondenzacijske kotle opremiti z brezplačno okoljsko energijo, ima Viessmann pravi sistem za vas: toplotno črpalko Vitocal 250-S split z zračnim virom je mogoče kombinirati s stenskim ali talnim oljnim kondenzacijskim kotlom.