Služba za pomoč strankam Viessmann

Slika: © NicoElNino / Shutterstock.com

Vaše ogrevanje je pri nas v najboljših rokah. Naša servisna služba in sodelvci iz Viessmann tehnične službe ter prodaje so vam na voljo.

Kontaktna številka Viessmann servisa:

Tehnični disponent: g. Marko Trampuš   Tel.: 02 480 55 53
Vodja tehnične službe: g. Slavko  Može   Tel.: 02 480 55 58

Podajna podružnica Viessmann Slovenija     Tel.: 02 480 55 50

V času ogrevalne sezone je ob koncu tedna in med prazniki organizirano dežurstvo pooblaščenih serviserjev.

Služba za pomoč strankam Viessmann

Celovita podpora naših servisnih inženirjev

Služba za stranke družbe Viessmann (Schweiz) AG ponuja celovite storitve v povezavi s servisnimi partnerji družbe Viessmann. Tovarniško službo za stranke sestavlja približno 100 servisnih inženirjev in približno 40 partnerskih podjetij, ki so prisotna v vseh regijah Švice.

Sodobna sredstva in visoko usposobljeni tehniki ter kompetentna ekipa v oddelku za načrtovanje zagotavljajo stalno razpoložljivost in vsak dan poskrbijo za zadovoljne stranke.

Naši servisni telefoni so na voljo 24 ur na dan, 365 dni na leto. V nujnih primerih bomo odpravili napake in popravili vaš ogrevalni sistem tudi zunaj običajnega delovnega časa.

Svoje povpraševanje pošljite po elektronski pošti na naslov: service-ch@viessmann.com

  Slika: © A. in I. Kruk / Shutterstock.com

  Pogodbe o vzdrževanju

  Vaš ogrevalni sistem si zasluži redno vzdrževanje: Funkcionalni ogrevalni sistemi so nepogrešljivi v vsakem domu in zagotavljajo prijetno notranjo klimo. Da bi zagotovili dolgoročno delovanje ogrevalnega sistema, je potrebno redno vzdrževanje ogrevalnega sistema.

  V okviru tega pregleda, ki ga opravi tehnik, se na primer zgodaj odkrijejo in odpravijo morebitne okvare. S pogodbo o vzdrževanju so dogovorjene storitve opredeljene v pogodbi in se redno izvajajo v vnaprej določenih časovnih presledkih.

  Da bi vam lahko služili na najboljši možni način, lahko izbirate med različnimi oblikami pogodb.

  Slika: © SpeedKingz / Shutterstock.com

  Odpravljanje napak z enkratnim vzdrževanjem

  Izkoristite našo trenutno akcijo za odpravo napak in vzdrževanje vaše naprave Viessmann. Za enkratno odpravo napak in vzdrževanje je treba plačati 715,00 CHF plus DDV.

  Če želite izkoristiti to ponudbo, morate izpolniti naš spletni obrazec za naročilo. Uporabite naslednjo povezavo:

  Opomba: Ta pavšalna cena, kot je opisana zgoraj, velja za odpravo napak in vzdrževanje v enem posegu. Če so potrebna nadaljnja popravila in rezervni deli, se ti zaračunajo posebej.

  Enkratno vzdrževanje ogrevalne naprave

  Izkoristite našo trenutno akcijo za vzdrževanje vaše Viessmannove naprave. To enkratno vzdrževanje se zaračuna po ceni 530,00 CHF plus DDV in vključuje vzdrževalni komplet (*).