Sistematične industrijske rešitve

Zahtevajte brezplačno svetovanje

Viessmannove industrijske rešitve - gospodarna oskrba s paro, toploto, električno energijo in energijo za hlajenje

Učinkoviti energetski sistemi in naprave za industrijsko uporabo pomembno prispevajo k zmanjšanju emisij onesnaževal in operativnih stroškov, kar ustvarja konkurenčne prednosti. V tej luči Viessmann ponuja obsežne sistemske rešitve, ki zagotavljajo gospodarno oskrbo s paro do 70 ton na uro, toploto do 44 MW, električno energijo do 530 kWel in hladilno energijo do 600 kW. Rešitve se oblikujejo individualno na podlagi celovitih energetskih konceptov, ki temeljijo na oceni celotnega sistema proizvodnje, strukture oskrbe in porabe energije. Določitev potenciala ter usklajevanje vseh komponent sistema temeljita na poglobljeni analizi vseh procesov. Ponudbo podjetja Viessmann dopolnjujejo celovite storitve, ki zajemajo vse od projektiranja do zagona in nadaljnjega servisiranja.

Preberite več o uspešno izvedenih projektih z industrijskimi rešitvami Viessmann. Uporabite našo podatkovno zbirko referenčnih projektov in filtrirajte po projektih iz industrije.

Učinkovita uporaba vodika iz industrijskih procesov

Kotli Viessmann Vitomax, opremljeni z ustreznimi gorilniki, omogočajo delovanje z do 100-odstotnim deležem vodika. To omogoča uporabo vodika, ki je lahko stranski proizvod kemičnih procesov, in tako prispeva k povečanju splošne učinkovitosti. Hkrati pa se zmanjšajo emisije CO2, ki škodujejo podnebju.

Ponudba izdelkov

Učinkovite rešitve za industrijske aplikacije do 44 MW toplote in 70 t pare/h.