Energetski sistemi za vsako panogo

Zahtevajte brezplačno svetovanje

Viessmann ima na voljo pravi energetski sistem za prav vsako uporabo; tako za samostojno hišo, zdravstveni dom ali celoten stanovanjski kompleks.

Energetski sistemi in rešitve za vsako specializirano panogo

Viessmann je podjetje z več kot 100-letno tradicijo, ki se je specializiralo za ogrevalne rešitve za skoraj vse potrebe. S spreminjanjem poslovanja zaradi digitalizacije in energetske tranzicije smo postali ponudnik rešitev za celoten življenjski prostor - tako znotraj kot zunaj objektov. Naša celovita paleta rešitev predstavlja inovativno in učinkovito tehnologijo v najboljši luči. Od svetovanja do inženiringa, ter od vzdrževanja do modelov obračunavanja, smo zanesljiv partner pri iskanju pravih rešitev za vaše potrebe.

Naše storitve zajemajo različna področja, kot so samostojne hiše, zdravstveni objekti ali celo kompleksni stanovanjski projekti. Zahteve in specifikacije na teh področjih postajajo vedno večje in strožje. Za uspešno izpolnjevanje teh zahtev se osredotočamo na nenehno izmenjavo znanja, posodabljanje strokovnih kompetenc ter rešitve, usmerjene v prihodnost. V nadaljevanju si lahko ogledate pregled različnih področij, na katerih smo že vrsto let zanesljiv partner.

Sistemske rešitve za različne aplikacije

Naše storitve na kratko

Kompleksni energetski centri morajo danes izpolnjevati številne zahteve. To še posebej velja, kadar se energetski sistem posodablja. Uspešna izvedba projekta ni odvisna le od zagotavljanja čiste in učinkovite energije, temveč tudi od visoke zanesljivosti delovanja in razpoložljivosti sistema. Viessmann izpolnjuje te zahteve s prilagojenimi rešitvami. To vključuje strokovno svetovanje, celovito ponudbo storitev ter zanesljive in trajne izdelke, ki zagotavljajo gospodarno in za prihodnost prilagojeno oskrbo z energijo.

Projektiranje in izvedba po meri


Naložba v energetski sistem ali ogrevalno napravo običajno sproži nadaljnje projekte. Za preprečevanje morebitnih neprijetnih presenečenj so potrebni natančni in podrobni projekti. Zahvaljujoč bogatim izkušnjam Viessmannovih inženirskih in prodajnih ekip smo zmožni identificirati potrebne ukrepe in oblikovati sistem, ki je popolnoma prilagojen strankinim zahtevam.

Vsak projekt obravnavamo individualno, pri čemer vsak vidik projektnega načrta usmerjamo k doseganju največje učinkovitosti. S koordinacijo vseh tehničnih oddelkov med gradnjo sistema zagotavljamo pravočasno dobavo in namestitev. Kot ponudnik energetskih sistemov za vsa standardna goriva Viessmann uporabnikom ponuja pomembne prednosti:

  • celovit sistem iz enega samega vira
  • jamstvo za visoko zanesljivost
  • komponente sistema so medsebojno usklajene
  • ena sama kontaktna oseba za projekt

Vzdrževanje, digitalne storitve in usposabljanje

Danes Viessmann uporablja vse energetske vire in tehnologije za priročno in energetsko učinkovito oskrbo. Od klasične tehnologije izgorevanja do soproizvodnje toplote in električne energije ter uporabe sončne energije. Zanesljivo delovanje je zagotovljeno s servisnimi koncepti, prilagojenimi strankam, z zagotovljeno dobavo rezervnih delov, rednim vzdrževanjem in pregledi kotlov. Ponudbo storitev dopolnjujejo digitalne storitve. Uporabnikom nudijo podporo med obratovanjem, trgovskim partnerjem pa pri zagonu in servisiranju sistemov.

Vse naprave Viessmann bo mogoče nadgraditi

Omrežno povezovanje izdelkov in sistemov bo v prihodnjih letih bistveno spremenilo način njihove uporabe in razvoja. Vse naprave Viessmann bo mogoče ustrezno nadgraditi. To pomeni, da se bodo lahko energetski sistemi skozi celotno življenjsko dobo vedno bolj prilagajali potrebam svojih uporabnikov. Prav tako postavljajo nove standarde na področju udobja in varovanja podnebja.

Z roko v roki: izdelek in storitev

Konec koncev je izdelek tako dober kot storitev, ki ga spremlja. Za vlagatelja je donosnost projekta odvisna od podpore, ki jo zagotavlja dobavitelj. Viessmann zagotavlja podporo v fazi zasnove in projektiranja glede vseh pomembnih vprašanj (na primer izračun življenjske dobe, dobe vračanja sredstev itd.).