Informacije in podpora za izvajalce

Foto: © Phonix_a Pk.sarote / Shutterstock.com


Viessmann že več generacij ohranja tesno sodelovanje s svojimi trgovskimi partnerji, s partnerstvom, ki se je skozi desetletja nenehno razvijalo in ga želimo še nadalje širiti. Prepričani smo, da lahko skupaj z monterji, električarji in strokovnjaki za sončno energijo učinkovito rešujemo izzive na področju energetskega in toplotnega prehoda. Trgovski partnerji predstavljajo ključno povezavo med podjetjem Viessmann in končnimi kupci, zato smo izjemno ponosni, da smo bili leta 2021 že šestnajstič zapored imenovani za trgovskega partnerja št. 1 v izboru panožnega založnika "markt intern".

Enakovredno partnerstvo

zmenjava idej z našimi partnerji je za nas ključnega pomena, saj nam omogoča razvijanje uspešnega sodelovanja in oblikovanje orodij ter storitev, ki ustvarjajo optimalne pogoje za delo z vse bolj kompleksnimi sistemskimi in energetskimi rešitvami. Vse te informacije so na voljo na enem mestu - na portalu Viessmann PartnerPortal. Ta centralna informacijska platforma za naše partnerje zagotavlja redna obvestila o novih izdelkih in inovacijah ter ponuja številne storitve in aplikacije, vse dostopne z enim prijavnim podatkom.

Kot Viessmannov partner lahko izkoristite tudi te ugodnosti:

  • Osebno svetovanje
  • Ponudba posameznih delov in komponent
  • Celovita prodajna podpora
  • Podpora pri servisiranju in vzdrževanju
  • podpora pri trženju
  • Obsežna ponudba možnosti nadaljnjega usposabljanja
  • Ekskluzivni ogledi tovarne

Želite postati Viessmannov partner? Sledite povezavi in si oglejte, kako preprosto je.

Naše partnerstvo z monterji

Foto: © A. in I. Kruk / Shutterstock.com


Viessmann je svoje korenine pognal v področje ogrevalne tehnike, vendar se danes njegova ponudba izdelkov razteza prek klasičnih generatorjev toplote. Osredotočeni smo na sistemske rešitve za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje. Naša ponudba končnim uporabnikom vključuje rešitve, ki izhajajo iz različnih virov energije. Kot vaš zanesljiv partner smo vam na voljo za celovito podporo. Monterjem nudimo različne storitve in orodja, ki olajšajo proces ponudbe, načrtovanja, namestitve in vzdrževanja ogrevalnih sistemov. Eno takšno uporabno orodje je kalkulator ogrevalnega sistema, ki je integriran neposredno na vašo spletno stran. S tem ustvarja ponudbe z vnaprej določenimi podatki, ki jih enostavno prilagodite glede na potrebe strank ob srečanju na kraju samem.

Naše partnerstvo z električarji

Foto: © Krasula / Shutterstock.com


Toplota in elektrika se počasi združujeta, kar odraža tudi spremembe v ponudbi Viessmannovih izdelkov. Poleg generatorjev toplote na električno energijo naša ponudba zdaj vključuje tudi fotovoltaične sisteme in ustrezne sisteme za shranjevanje. To pomeni, da lahko vaše stranke same proizvajajo električno energijo in jo po potrebi porabijo, na primer za delovanje toplotne črpalke ali polnjenje električnega avtomobila. Kot Viessmannov partner lahko izkoristite naša orodja in storitve za električarje. Kalkulator neodvisnosti na primer prikazuje stopnjo samozadostnosti in izboljšanje samooskrbe z električno energijo, če so različni generatorji električne energije kombinirani s sistemom baterijskega shranjevanja.

Naše partnerstvo s solarnimi tehniki

Foto: © anatoliy gleb / Shutterstock.com

Sodobna solarna tehnologija je dodatek k ogrevalnemu sistemu, ki varčuje z viri. Zato je ta tehnologija na voljo tudi v ponudbi izdelkov Viessmann. S tem lahko svojim strankam ponudite sistem za trajnostno pridobivanje energije iz enega samega vira. Poleg tega vam koristijo naše storitve in orodja za solarne tehnike. Z njimi lahko na primer hitro in enostavno pripravite načrt in izračune za fotovoltaični sistem ali izdelate ponudbe. Kot vaš partner vam pomagamo tudi pri obvladovanju birokratskih postopkov, kot je registracija sistemov za proizvodnjo toplote in električne energije v omrežju.