Fotovoltaika – elektrika iz sončne energije

Z gotovo ožičenimi fotonapetostnimi moduli Viessmann lahko elektrika kmalu pride tudi z vaše strehe. Pri nenehno naraščajočih stroških energije prispeva fotonapetostna naprava k varčevanju z denarjem ter hkrati zmanjša odvisnost od ponudnikov električne energije. Lastno proizvedena elektrika se lahko porabi v celoti ali pa se presežki dajejo v omrežje in se koristijo, ko lastna proizvodnja elektrike ni zadostna.    


Fotovoltaika – proizvodnja elektike s fotovoltaiko

Donosni fotonapetostni moduli, kvaliteta brez kompromisa in garantirana varnost 

Viessmann fotonapetostna tehnika nudi med seboj perfektno usklajene komponente, ki so sestavljene iz fotonapetosnih modulov, razsmernikov in montažnega sistema ter hkrati toplotnih črpalk, ki zvišajo lastno porabo električne energije.

Visoka kvaliteta fotonapetostnih modulov zagotavlja gospodarnost in dolgo življensko dobo. Širok nabor storitev, od planiranja, izračuna, dobave in servisa preko naših kompetentnih strokovnih partnerjev zaokrožajo ponudbo fotovoltaike.

Instalacija fotovoltaike ni komplicirana zadeva. Z gotovo ožičenimi fotonapetostnimi moduli lahko pride elektrika kmalu tudi z vaše strehe.  

Fotonapetostni moduli

Viessmann fotonapetostni moduli so primerni za vgradnjo v eno ali več družinske hiše. Viessmann fotonapetostni moduli so narejeni za dolgoletno obratovanje. Zahvaljujoč svojemu enostavnemu funkcijskemu principu so absolutno zanesljivi.