Lokalni Viessmann strokovni partnerji

Poiščite izvajalca ogrevalnih del zdaj!

Poiščite pravega strokovnega partnerja za namestitev, vzdrževanje in svetovanje na svojem območju!

Vaš lokalni Viessmannov partner vam lahko zagotovi brezplačno, nezavezujoče in individualno svetovanje. Iščete Viessmannovega trgovca na svojem območju? Pod "Lokalni partner" vpišite svoj naslov, kot trgovskega partnerja izberite strokovnjaka za ogrevanje in kliknite na "Začni iskati". Nato boste prejeli pregled Viessmannovih partnerjev z naslovom, telefonom, internetnim/elektronskim naslovom in načrtovanjem poti.

Ni pa nujno, da je vedno iskani strokovnjak za ogrevanje tisti, ki ga iščete. Pri nas lahko najdete strokovnjaka Viessmann tudi za druga vprašanja: izvajalce fotovoltaike, projektante in inženirske pisarne, graditelje montažnih hiš in hiš, specializirana elektro podjetja.

Strokovnjaki za vgradnjo, vzdrževanje in servisiranje naših ogrevalnih sistemov

Izvajalci ogrevalnih del poleg celovitega svetovanja ponujajo tudi nemoteno prodajo in montažo Viessmannovih ogrevalnih sistemov. Med storitvami naših trgovskih partnerjev je tudi storitev za stranke, ki presega vgradnjo in vključuje tudi popravila in redno vzdrževanje. Izvajalci ogrevalnih del se pri nas nenehno usposabljajo, zato so seznanjeni z izdelki in njihovimi novostmi. Če imate vprašanja o natančnih cenah vgradnje in drugih dodatkov, se obrnite na izvajalce ogrevalnih del, saj bodo le ti poznali razmere na kraju samem.

Lokalni trgovinski partnerji

Vnesite poštno številko in poiščite izkušenega poslovnega partnerja Viessmann v vaši bližini

Obsežna ponudba storitev, ki jih ponujajo Viessmannovi strokovni partnerji

Razlogov za iskanje izvajalca ogrevalnih del je veliko. Morda gradite in želite učinkovit ogrevalni sistem, ki bo skrbno prilagojen stavbi in potrebam po toploti? Ali pa ste morda opazili, kako močno so se v zadnjih letih povečali stroški ogrevanja? To ni nujno posledica naraščajočih stroškov plina ali nafte; vzrok je lahko tudi sam zastarel ogrevalni sistem. Morda morate ogrevalni sistem nenehno odzračevati ali pa se v njem pojavljajo nenavadni zvoki? V tem primeru morate poklicati izvajalca ogrevalnih del. Ta lahko preveri, kaj je narobe, in opravi ustrezne prilagoditve ali poskrbi za popravilo.

Nabor storitev in izdelkov, ki jih ponujajo naši Viessmannovi trgovski partnerji, je zato zelo raznolik:

  • neobvezujoče individualno svetovanje, tudi na kraju samem
  • konkretno priporočilo, kateri viri energije so za vas najprimernejši: olje, plin, sončna energija, les, zračna in geotermalna energija
  • informacije o ekonomičnih kombinacijah različnih virov energije
  • Pregled dimnika, ki ga opravi vaš izvajalec ogrevalnih del v dogovoru s preglednikom dimnih plinov za nadaljnjo uporabo
  • Izračun potreb vašega gospodinjstva/posestva po toplotni energiji/vodi za ogrevanje in pripravo tople vode
  • Pregledni izračun možnih prihrankov pri stroških ogrevanja po posodobitvi
  • Informacije o državnih subvencijah za nov ogrevalni sistem in pomoč pri oddaji vloge za subvencije
  • Izračun vračilne dobe za vaš novi ogrevalni sistem
  • Strokovno vzdrževanje in servis nadomestnih delov