Aplikacija ViCare: Posodobitve

Za storitvijo ViCare

... je delavna ekipa, ki si vsak dan prizadeva izboljšati ViCare in vas narediti še malo srečnejše. Tako boste imeli koristi od novih funkcij tudi po nakupu. Še posebej nam je pomembno, da bo program ViCare tudi v prihodnosti deloval s starejšimi sistemi.

Preprosto posodobite aplikacijo v trgovini Google Play Store ali Apple App Store in izkoristite te novosti:

Uporabniki novega hibridnega sistema Vitocal 25x-A/S lahko svoje sisteme preprosto in priročno nadzorujejo z aplikacijo ViCare.

Vitoset Aqua lahko daljinsko upravljate s pametnim telefonom, zato ga lahko preprosto vključite v sistem ViCare Smart Climate. S pomočjo aplikacije lahko preverite trenutno raven soli, pretok vode in porabo vode.

Izključno za Android

Za uporabnike naprav Vitodens 1xx in Vitodens 050 sta na voljo dva načina delovanja za ogrevanje tople vode, Comfort in Eco. Način Eco je primeren za uporabnike z visokimi zahtevami glede varčevanja z energijo.

Upoštevajte, da aplikacijo nenehno razvijamo, da bi zagotovili njeno nemoteno delovanje. Če želite biti prepričani, da ste na tekočem, redno posodabljajte svojo aplikacijo.

Izvedite več

Možnost hitre izbire za najpogostejša opravila, koristna sporočila o stanju vašega ogrevalnega sistema, možnost spreminjanja ogrevalne krivulje neposredno v aplikaciji, podpora za več ogrevalnih sistemov.

Pomembno opozorilo za uporabnike s starejšimi pametnimi telefoni/mobilnimi napravami - od konca leta 2020 bo aplikacija ViCare podpirala le naslednje različice operacijskega sistema:

  • Android 5.0 in višje
  • iOS 13.0 in višje

Starejši operacijski sistemi ne bodo podprti. Če je mogoče, morate svoj pametni telefon ali tablični računalnik posodobiti na najnovejšo različico, da boste lahko še naprej uporabljali ViCare.

Preprosto prenesite aplikacijo ViCare

Aplikacijo ViCare lahko uporabljate v povezavi z ogrevalnim sistemom Viessmann s spletnim dostopom ali s komunikacijskim modulom Vitoconnect. Tega lahko dobite pri svojem izvajalcu ogrevalnih storitev. Tukaj lahko prenesete aplikacijo ViCare:

Preprosto posodobite aplikacijo v trgovini Google Play Store ali Apple App Store in izkoristite te novosti:

Izključno za Android

Uporabniki z nadzorom posameznih prostorov lahko zdaj sami odločajo, koliko časa naj bi trajalo ogrevanje prostorov. Izbirate lahko med manjšo porabo in počasnejšim ogrevanjem prostorov ali hitrim ogrevanjem, vendar večjo porabo energije.

Izključno za Android

Ta nova posodobitev je še posebej primerna za osebe z okvarami vida. Oblikovne spremembe v aplikaciji zagotavljajo, da so vse informacije predstavljene na uporabniku prijaznejši način.

Izključno za Android

V tej različici so popravljeni nekateri hrošči in uvedene izboljšave, ki zagotavljajo, da aplikacija ves čas deluje brezhibno. Upoštevajte, da si nenehno prizadevamo za nadaljnje izboljšanje aplikacije ViCare. Zahvaljujemo se vam za vaše povratne informacije!

Preprosto posodobite aplikacijo v trgovini Google Play Store ali Apple App Store in izkoristite te novosti:

Izključno za Android

Ogrevalnemu krogu lahko kadar koli določite svoje ime, da ga boste lahko še hitreje in lažje prepoznali. Ta funkcija je zdaj na voljo za vse generatorje toplote.

Izključno za Android

"Sporočila" so bila temeljito spremenjena, tako da lahko uporabniki zdaj še lažje in bolj intuitivno komunicirajo z aplikacijo. Če uporabljate več Viessmannovih naprav, je lahko težko natančno ugotoviti, na katero napravo vpliva sporočilo o napaki. Zahvaljujoč najnovejši posodobitvi boste o tem takoj obveščeni

Izključno za Android

Ta nova posodobitev je še posebej primerna za osebe z okvarami vida. Ta funkcija ponuja možnost upravljanja počitniškega programa s pomočjo funkcije VoiceOver.

Izključno za Android

Upoštevajte, da aplikacijo nenehno razvijamo, da bi zagotovili njeno nemoteno delovanje. Če želite biti prepričani, da ste na tekočem, morate redno posodabljati svojo aplikacijo.

Prejšnje posodobitve

PlatformaIzdajaPodrobnosti
Android in iOS3.9

Posodobitve programske opreme za Vitovent 300-W

Izboljšave in popravki napak

Nova oblika za "Sporočila" in "Trgovinski partnerji"

Nastavitev otroške ključavnice za termostatski radiatorski ventil ViCare v aplikaciji

Android in iOS3.8

Preoblikovanje nadzora posameznih prostorov

Prikaz podatkov o porabi fotovoltaike

Prikaz stanja obtočne črpalke

Android in iOS3.7

Nova zasnova

Higienska funkcija

Izboljšave nastavitve WiFi

Prikaz moči signala

Izboljšave in optimizacije

Prikaz podatkov o porabi (izključno za sistem Android)

Android in iOS3.6Izboljšave in popravki napak
Android in iOS3.5

Izboljšave in popravki napak

Nova zasnova

Android in iOS3.4Izboljšave in popravki napak
Android in iOS3.3

Stanje notranje črpalke

Način nadzora posamezne sobe

Združljivost z novimi napravami ViCare

Android in iOS3.2

Način za tablične računalnike

Tehnična podpora

Zaščita pred zmrzaljo

Novo obvestilo

Android in iOS3.1

Statistika

Plavajoči gumbi

Android in iOS3.0

Nadzor posamezne sobe

Nova zasnova

Integracija z Alexo

Enostavnejše načrtovanje