Optimalno uporabljajte ViCare in zmanjšajte porabo energije

(Foto: © fizkes / Shutterstock.com)

Pomagajte okolju in hkrati prihranite stroške energije - z ViCare

Vsi lahko naredimo nekaj za zmanjšanje porabe energije in ogljičnega odtisa. Najlažje je seveda zmanjšati ogrevanje. Če na primer temperaturo v prostoru znižate za samo 1 stopinjo, boste porabo energije zmanjšali za 6 %. Lastniki Viessmannovih ogrevalnih sistemov z brezplačno aplikacijo ViCare pa imajo še več možnosti za varčevanje.

Vaša ekipa ViCare
Ker #WeCare

ČIM BOLJŠA UPORABA APLIKACIJE VICARE

Optimizirajte nastavitve ViCare

KOMPONENTE VICARE

Energetska učinkovitost na višji ravni

V ekosistemu ViCare imate še več možnosti za varčevanje:

Komponente pametnega doma iz naše ponudbe za nadzor posameznih prostorov ViCare vam omogočajo še boljši nadzor nad porabo energije. Če posamezne sobe v vašem domu opremite z napravami ViCare, lahko individualno nastavite temperaturo ali celo izklopite ogrevanje v določeni sobi in tako zmanjšate porabo energije. Vaš inštalater ogrevalnih naprav lahko uravnoteži in optimizira sistem za doseganje večjih prihrankov.

VICARE PLUS

Zdaj še več udobja in prihrankov.

Naš paket ViCare Plus poskrbi za varčevanje z energijo namesto vas. Med drugim vključuje funkcijo geofencing, ki vam pomaga samodejno zmanjšati porabo energije. Ta funkcija zazna, ko nikogar ni doma, ustrezno zniža temperaturo in jo ob vaši vrnitvi spet zviša na zahtevano raven udobja. Na voljo je kot nakup v aplikaciji v napravi iOS ali Android.

(Foto: © Monkey Business Images / Shutterstock.com)

Izvedite še več o svoji rešitvi Smart Home

Če želite izvedeti več o storitvi ViCare in Viessmannovih rešitvah Smart Home, se še danes pogovorite s svojim izbranim izvajalcem ogrevalnih storitev in prenesite aplikacijo ViCare.