Viessmann Selection - kvaliteta vam pristaja

Odkrijte široko ponudbo modnih in športnih daril iz Viessmann Selection. Obožujete zimske športe? Ste radi aktivni na prostem? Ali pa samo iščete prav posebno darilo? Potem smo prepričani, da boste v našem prodajnem programu "sport, active, exlusive ali classic" našli kaj primernega. Znamka Viessmann Selection stoji za visoko kvalitetnimi proizvodi s funkcijskim in astetskim dizajnom, saj Viessmann ne daje povdarek na kakovost samo v ogrevalnih, industrijskih in hladilnih sistemih, ampak tudi pri vsakem proizvodu Viessmann Selektion.    

Zimski šport in Viessmannu: to dvoje sodi enostavno skupaj. Že skoraj 20 let sodi sponzoriranje športa pri nas enostavno k temu. Ne samo zato, da se poveča prepoznavnost znamke, ampak iz polnega prepričanja in navdušenja za vrhunski šport. Biatlon, smučarski skoki, sankanje, nordijske discipline: Viessmann podpira vrhunske športnike pri vseh vrstah zimskih športov. V naši spletni trgovini lahko kupite vrhunske športne pripomočke. Viessmann Selection vam nudi tudi Fanshop z navijaškimi artikli, kot so šali, kape.    

Zimski športnik Johannes Rydzek

Viessmann športna internetna stan z informacijami, termini zimskih športnih prireditev, video posnetki in intervjuji ter drugimi informacijami o Viessmann športnem sponzorstvu.