Z vrhunsko tehnologijo in vrhunsko zmogljivostjo

Športno sponzorstvo

Uspeh ima ime. Naj gre za biatlon, sankanje, bob, smučarske skoke, tek na smučeh ali nordijsko kombinacijo - vrhunski športniki nosijo naše prepoznavne embleme. Za to obstaja dober razlog. Prepričani smo, da si vrhunska zmogljivost in vrhunski izdelki zaslužijo prestižno ime.

Poleg tega spodbujamo mlade in talente v športu. V tem okviru podpiramo tudi kadetsko ekipo Nemške smučarske zveze (DSV).

Viessmann od leta 1993 sponzorira številne športnike in ekipe. To pomeni, da nam je uspelo prodreti na mednarodno tekmovalno prizorišče in v srca potrošnikov.

Športniki kot ambasadorji blagovne znamke

Družba Viessmann se že od začetka devetdesetih let prejšnjega stoletja zaveda potenciala športnega sponzorstva in pomena športnikov kot ambasadorjev blagovne znamke. Zavezanost, pripravljenost na prevzemanje odgovornosti in timsko delo so temeljni vidiki naše podjetniške kulture. Podpiramo športnike, uradnike in združenja. Veliko vrednost vidimo v spodbujanju mladih talentov.

Vse se je začelo z Georgom Hacklom

Kar se je začelo kot partnerstvo pri sankanju in z vrhunskimi individualnimi športniki, kot je sankač Georg Hackl, se zdaj širi daleč naokoli. Danes Viessmann sodeluje v številnih zimskih športih, vključno s smučarskimi skoki, biatlonom, tekom na smučeh in nordijsko kombinacijo.

Kaj nas združuje

Nogomet nas združuje bolj kot korenine, vera in barva kože. Raznolikost je ključni dejavnik Viessmannove kulture podjetja. Naše globalno partnerstvo z nogometnim klubom Bayern München je za našo ekipo in naše podjetje koristno za vse.