Orodja in storitve za lastnike stanovanj, strokovnjake in načrtovalce

(Foto: © SFIO CRACHO / Shutterstock.com)

Viessmann ponuja obsežno paleto orodij in storitev tako za lastnike stanovanj kot tudi za svoje trgovske partnerje. Pregled najdete tukaj.

  • Za lastnike stanovanj:  Ali imate nov ogrevalni sistem Viessmann? Z enim samim klikom lahko opravite registracijo vašega izdelka. Če ste izgubili navodila za uporabo, vam s storitvijo ViBooks brezplačno zagotovimo vsa potrebna navodila. Morda imate splošna vprašanja o ogrevanju in kako prihraniti pri stroških ogrevanja? V tem primeru enostavno obiščite priročnik o ogrevanju ali uporabite naše pogosto zastavljena vprašanja.
  • Za izvajalce ogrevalnih del: Poleg portala PartnerPortal najdete tu tudi vsa pomembna orodja, kot so aplikaciji ViGuide in ViCare ter pregledovalnik shem in aplikacija za nadomestne dele, pa tudi številna druga primerna orodja.
  • Za specializirane načrtovalce: V vašem območju boste našli PartnerPortal, Schematic Browser in našo spletno bazo ViBooks, ki vam omogoča dostop do več kot 30.000 dokumentov, kot so podatkovni listi in tehnični vodniki.

Orodja in storitve