Zahtevajte strokovno svetovanje - hitro in brez obveznosti

Vprašanje o obstoječem sistemu

Pripravljate gradbeni projekt in potrebujete dober načrt za nov ogrevalni sistem? Morda je vaš stari ogrevalni sistem okvarjen ali tako neučinkovit, da vaši stroški ogrevanja že leta naraščajo? Ali pa morda potrebujete podporo za tehnologijo ogrevanja za naslednji večji projekt? Ne glede na to, ali gre za novogradnjo ali posodobitev, skupaj bomo našli nov ogrevalni sistem za vas.

Kako lahko zaprosite za svetovanje pri Viessmannovem partnerju?

Pri zamenjavi, posodobitvi ali novogradnji se boste zagotovo soočili s številnimi vprašanji, kot so: Kateri ogrevalni sistem naj bo to? Sodobna kondenzacijska tehnika na primer deluje s klasičnimi gorivi olje ali plin. Če pa želite preiti na obnovljive vire energije, je toplotna črpalka dobra izbira, saj uporablja brezplačno okoljsko energijo. Na naši strani "Pametna toplotna črpalka" boste našli podrobne informacije o toplotnih črpalkah.

Poleg tega so na voljo tudi druga vprašanja, na katera je treba odgovoriti: Kakšen je vaš način ogrevanja in potrebe stavbe po ogrevanju? Ali je na voljo dovolj prostora za shranjevanje goriva? In katera finančna sredstva so vam sploh na voljo? Vendar vam na ta in druga vprašanja ni treba odgovoriti samim. Povezali vas bomo s pooblaščenim Viessmannovim partnerjem, ki vam bo ponudil neobvezujoče svetovanje.

6 preprostih korakov do strokovnega svetovanja

  • Izpolnite kratek obrazec.
  • Predstavnik podjetja Viessmann vas bo kontaktiral po e-pošti ali telefonu, da se pogovori o vaši zahtevi  
  • Viessmann bo vašo zahtevo posredoval pooblaščenemu Viessmannovemu partnerju. Upoštevajte, da lahko to traja nekoliko dlje, odvisno od sezone in situacije naročila.
  • Kontaktne podatke svojega Viessmannovega partnerja boste prejeli po elektronski pošti. Proaktivno stopite v stik z njim in se z njim dogovorite za termin posvetovanja.
  • Vaš strokovni partner bo na kraju samem preveril pogoje in vam individualno svetoval glede izdelkov Viessmann, ki so primerni za vas.

  

Kako vas Viessmann podpira s strokovnimi nasveti

Na tej točki smo kot Viessmann posrednik med vami in našimi certificiranimi partnerji. Ti so neodvisna podjetja in so zato odgovorni, da sami stopijo v stik z vami.

Seveda vas bomo spremljali in po potrebi podprli s strokovnimi nasveti naših partnerjev. Po elektronski pošti vas bomo kontaktirali, da ugotovimo, ali ste že v stiku s specializiranim podjetjem, ali ste prejeli ponudbo in ali potrebujete našo nadaljnjo podporo. Z vašimi kratkimi povratnimi informacijami bomo sproti obveščeni in vam zagotovili najboljšo možno podporo.

Upoštevajte, da so naši specializirani partnerji trenutno zelo zasedeni in lahko z zamudo vzpostavijo stik z vami. Zato se proaktivno obrnite na svojega specializiranega partnerja. Kontaktne podatke boste od nas prejeli po elektronski pošti.

Zamuda trenutno velja tudi za dobavne roke naših izdelkov. Zaradi ozkih grl pri dobavi so lahko dobavni roki za izbrane izdelke trenutno daljši od običajnih. Prosimo vas za razumevanje in če imate dodatna vprašanja, se obrnite na nas po elektronski pošti.

Zahtevajte strokovno svetovanje za komercialni, industrijski ali lokalni sektor

Da bi dolgoročno dosegli najboljše možne rezultate, je treba upoštevati več kot le ustrezen energetski sistem za poslovno, industrijsko ali lokalno stavbo - tudi načrtovanje, izvajanje in podpora celotnega projekta morajo biti prilagojeni. Zahtevajte neobvezujoče strokovno svetovanje in podprli vas bomo na poti do novega ogrevalnega sistema ali ustrezne sistemske rešitve. To storite tako, da v obrazcu izberete ustrezne možnosti, mi pa vas bomo nemudoma kontaktirali in se z vami pogovorili o podrobnostih.