Vitodens 100-W/111-W: Posebno cenovno privlačen plinski stenski kondenzacijski kotel za etažna stanovanja in enodružinske hiše

Kompaktni in učinkoviti stenski kondenzacijski kotli sposebej privlačnim razmerjem med zmogljivostjo in ceno

Kot proizvajalec velikih serij z dolgoletnimi izkušnjami pri proizvodnji stenskih kotlov, vemo, kaj je pomembno. Tudi pri posebno cenovno privlačnih kotlih Vitodens 100-W inVitodens 111-W (z integriramim 46-litrskim hranilnikom sanitarne iz plemenitega jekla) se lahko zanesete na kakovost podjetja Viessmann. Viessmannovi stenski kotli so zagotovilo za inovativno tehniko in zmogljivost, predvsem pa za zanesljivost in dolgo življenjsko dobo.

Osnova za to so sodobni sklopi, ki so v stenski kotel vgrajeni z najboljšo možno izrabo prostora, tako da je možno kotel montirati tudi v najmanjše niše v hiši ali stanovanju. Stranski odmiki niso potrebni, vse priključke je možno zlahka doseči s sprednje strani. Zato so stenski kotli izredno primerni za posodobitev in prenovo etažnih stanovanj ali za enodružinske hiše.


Opremljen za prihodnost

Tehnologija za uporabo mešanic zemeljskega plina in vodika pri ogrevanju zgradb je že na voljo in na trgu je že na tisoče takšnih naprav. Plinski kondenzacijski kotli najnovejše generacije Vitodens 100 načeloma že delujejo z 20-odstotnim vodikom. Lastniki hiš in stanovanj, ki se odločijo za te moderne stenske in kompaktne naprave, so zato idealno opremljeni za prihodnost.

H2 READY

Vitodens 100-W/111-W – inteligentna energijska centrala za najvišje zahteve

Vitodens 100-W/111-W – inteligentna energijska centrala za najvišje zahteve.


Posebnosti Vitodens 100-W in Vitodens 111-W

Gorilnik MatriX-Plus: Srce vašega ogrevanja

Gorilnik MatriX-Plus izkazujejo učinkovito obratovanje, nizka hrupnost in nizke emisije škodljivih snovi.Posebna MatriX površina iz plemenitega jekla prenese visoke temperature in skrbi za zanesljivo zmogljivost in dolgo življenjsko dobo.

Nadaljnja tehnična inovacija podjetja Viessmann je volumetrična regulacija zgorevanja Lambda Pro. Slednja se avtomatsko prilagaja na vse vrste plina in tako stalno skrbi za čisto in učinkovito zgorevanje.

MatriX-Plus-Brenner: Srce vašega ogrevanja

Na korozijo odporen prenosnik toplote Inox-Radial iz plemenitega jekla

Prenosnik toplote Inox-Radial iz plemenitega jekla: učinkovit, z dolgo življenjsko dobo

Plemenito jeklo naredi razliko. Proti koroziji odporen prenosnik toplote Inox-Radial iz plemenitega jekla je bistven del kotla Vitodens 100-W/111-W. Uporabljeno energijo učinkovito pretvarja v toploto. Zaradi zanesljivega, visoko kakovostnega plemenitega jekla, zagotavlja dolgo življenjsko dobo.

10 let garancije 

na prenosnike tolote iz plemenitea jekla za oljne/plinske kondenzacjske kotle do 150 kW.


Regulacija je pregledna in intuitivna

Preprosto upravljanje s 7-segmentnim prikazom

LCD zaslon s 7-segmentnim prikazom nove elektronske platforme označuje preprosto in zelo razumljivo upravljanje v decentni „Blackpanel“ optiki. Udobno je možno upravljati ogrevalne sisteme z enim direktnim in/ali enim mešalnim ogrevalnim krogotokom.

LCD zaslon z 7 segmentnim prikazom in gumbi na dotik

Integriran WLAN vmesnik– Udobje toplote digitalno

Prihranek, udobje in varnost z ViCare

Plinski stenski kondenzacijski kotli Vitodens z novo elektronsko platformo imajo integriran WLAN vmesnik. Slednji po želji neposredno povezuje ogrevalni sistem s spletom. Z aplikacijo ViCare App je upravljanje popolnoma preprosto in intuitivno. Ustvarja povezavo z digitalnimi storitvami in je v neposredni zvezi lokalnim strokovnim podjetjem ogrevalne tehnike.

ViCare po želji (z doplačilom) koristi GPS-funkcije pametnega telefona in tako prepozna oddaljenost od ogrevalnega sistema. Če se pri tem presežejo določene oddaljenosti, se avtomatsko zniža temperatura prostora. 


ViCare termostat za večje udobje in višjo učinkovitost

Sistem lahko razširite tudi z ViCare termostatom in tako še bolj udobno ogrevate.

ViCare termostat za večje udobje in višjo učinkovitost

Podatki o proizvodu Vitodens 100-W/Vitodens 111-W

Pregled

Moč (kW)
3,2 do 32 kW
Normiran izkoristek
so 98 % (Hs)
Razred energijske učinkovitosti
energieeffizienklasse.png
A
Gorivo
icon-gas.png
Zemeljski plin, UNP, 20% mešanica z vodikom
Področja uporabe
icon-wohngebaeude.png
Enodružinske/vrstne hiše, etažna stanovanja, za novogradnje in posodobitve
Upravljanje
Einfaches RGB
Preprosto in intuitivno upravljanje preko LCD zaslona s 7-segmentnim prikazom in polji za upravljanje na dotik, alternativno preko mobilnih naprav. Sposoben za upravljanje preko spleta z integriranim WLAN vmesnikom, z aplikacijo ViCare za še večje udobje in učinkovitost.
Priprava tople sanitarne vode
Vitodens 111-W z integriranim 46 l hranilnikom in plemenitega jekla.
Nadaljnje značilnosti
Gorilnik MatriX-Plus z regulacijo zgorevanja Lambda Pro za stalno visok izkoristek in nizke emisije. Certificiran za delovanje z 20 % mešanico vodika v plinu.
Prerez kotla Vitodens 100-W (tip B1HF)

 


Prednosti Vitodens 100-W in Vitodens 111-W:

  • Posebno privlačno razmerje med zmogljivostjo in ceno
  • Dolga življenjska doba in učinkovitost s prenosnikom toplote Inox-Radial iz plemenitega jekla
  • Gorilnik MatriX-Plus z regulacijo zgorevanja Lambda Pro za stalno visok izkoristek in nizke emisije (območje modulacije od 1:10)
  • Preprosto in intuitivno upravljanje preko LCD zaslona s 7-segmentnim prikazom in polji za upravljanje na dotik, alternativno preko mobilnih naprav
  • Sposoben za upravljanje preko spleta z integriranim WLAN vmesnikom z aplikacijo ViCare
  • Certificiran za delovanje z 20 % vodika v zemeljskem plinu