Tehnologija v dialogu z arhitekturo

Dober osnutek je prvi korak do dobre arhitekture. Kot generalisti morajo arhitekti znati pametno uporabiti ogrevalno, hladilno in klimatizacijsko tehniko na objektih. Tudi na tem področju morate biti kvalificirana kontaktna oseba za vaše investitorje - kompetenca, ki je vse pomembnejša prav v časih vse višjih stroškov energije.

Pri tem vas bomo z veseljem podpirali z obsežno ponudbo informacij in številnimi koristnimi spletnimi orodji (npr. z orodjem za izračun fotovoltaičnega donosa, z dimenzioniranjem toplotnih črpalk, z orodjem za izračun potrebne moči za hlajenje, z brskalnikom po shemah itd.), ki so vam brezplačno na voljo v našem portalu za poslovne partnerje.


www.archiTEC24.de

Spletni magazin www.archiTEC24.de je izdelan posebno za arhitekte in povezuje informacijski medij arhiteture in tehnike - vsak teden nov in aktualen. 

Jedro ponudbe so projektne dokumentacije v katerih archiTEC24.de vsak mesec predstavlja posebno zgradbo v vseh svojih fasetah. Napeto in zanimivo vam autorji, v tekstu in slikah razlagajo, katere zahteve je projekt zahteval in katere rešitve so uporabili za toplotno in klimatsko tehniko. Dodatno k ponudbi archiTEC24.de lahko prejemate tedenske novice v oblikih aktualnih Newsletter. Vse novosti vam bodo na www.archiTEC24.de po želji posredovane. Vse kar je potrebno je, da se prijavite na www.archiTEC24.de/newsletter.

Od leta 2005 je archiTEC24.de konstanten v komunikaciji s projektanti in arhitekti. Za tem stoji Viessmannova kompletna ponudba. To so individualne rešitve z učinkovitomi sistemi za vsa področja uporabe in za vse vrste energentov.

Udobno raziščite široko projektno in podatkovno bazo na archiTEC24.de po proizvodih, virih energije, tipologiji zgradb ali energijskih standardih. Prav tako pa najdete tam aktualne termine in novice na temo ogrevalne in klimatske tehnike. Poglejte in se prepričakte!   www.architec24.de


Najpomembnejše povezave

Tukaj najdete povezave do tem, ki bi vas lahko zanimale.

Program proizvodov za stanovanjske zgradbe

Proizvodi za eno-/dvostanovanjsko hišo in večstanovanjski objekt

naprej

Program proizvodov za gospodarske obrate

Proizvodi za uporabo v gospodarskih obratih

naprej

Program proizvodov za industrijske obrate

Program proizvodov za industrijo

naprej

Portal za tržne partnerje

Prijava v portal za tržne partnerje za arhitekte

naprej

Oznaka energijske učinkovitosti

ErP smernice glede označevanja učinkovitosti

naprej

Reference

Ogrevalna tehnika za vse zahteve

naprej

Informacije o EnEV

Uredba o varčevanju z energijo (EnEV) in Zakon o ogrevanju z uporabo obnovljivih virov energije (EEWärmeG 2011 - kratko: Zakon o ogrevanju)

naprej

Test energijske varčnosti zgradbe

S testom lahko varno, enostavno in hitro ugotovite individualne možnosti posodobitev in prihrankov energije.

Začni test

Naročanje prospektov

Tukaj lahko naročite brezplačne prospekte.

naprej

Prenos navodil za rokovanje

Podatkovna baza za navodila za rokovanje

naprej

Kompletna ponudba za vse nosilce energije

Viessmann ponuja za vsa področja uporabe in vse nosilce energije individualne rešitve z učinkovitimi sistemi.

naprej