ViGuide - vaše najpomembnejše orodje za vse digitalne storitve 

ViGuide vas hitro in enostavno poveže z vašimi strankami. Spremljajte svoje izvedene in monitrane naprave na daljavo in odpravljajte težave takoj, ko se pojavijo. Kot spletna aplikacija in mobilna aplikacija je ViGuide dostopen od koder koli, kadarkoli in na kateri koli napravi, ne da bi jih bilo treba posodabljati.

Omogoča vam učinkovitejše izvajanje različnih pomembnih nalog, razširitev nabora storitev za vaše stranke in povečanje njihovega zadovoljstva. Vse, kar potrebujete, je povezan ogrevalni sistem ( z Vitoconnect ali nova elektronska platforma) in stranko, ki uporablja aplikacijo za pametne telefone ViCare.

Vaše stranke so mirne, da imate vedno digitalno oko nad njihovim sistemu in da poskrbite, da deluje optimalno ter, da lahko hitro odpravite morebitne težave, včasih še preden se pojavijo.

Deluje na daljavo in lokalno. Deluje na kateri koli napravi. Deluje za vse primere uporabe. Programska oprema, ki raste z vašim podjetjem.

Tako ViGuide postane vaše najpomembnejše orodje za vse digitalne storitve!

Za aktiviranje video vsebin kliknite na gumb Play. Upoštevajte prosim, da se s prikazom videa, podatki prenesejo na YouTube. Podrobnosti k temu si lahko preberete v naši Izjavi o varstvu podatkov.

ViGuide

Paketi

ViGuide daje moč podatkov v vaše roke, tako da lahko naredite več z manj. Razširite svoje zmogljivosti preko osnovnega spremljanja, nadzora in odpravljanja težav z novimi paketi Plus in Pro.

Basic
Brezplačen zagon, zamenjava rezervnih delov, daljinski nadzor in osnovno upravljanje za vse vaše priključene ogrevalne sisteme.

Plus
Paket za enkratno uporabo ponuja vpoglede na podlagi podatkov, ki vam pomagajo hitro diagnosticirati in odpraviti težave, ko se pojavijo, bodisi na daljavo ali na kraju samem.

Pro
Letni paket storitev in vzdrževanja, ki vam pomaga prepoznati težave, preden se pojavijo z nasveti za optimizacijo delovanja sistema.

Na linku viguide.viessmann.com najdete celoten seznam razpoložljivih funkcij.

Paketi

Najpomembnejše informacije na prvi pogled

Najpomembnejše informacije na prvi pogled

●  Od zdaj naprej lahko vedno spremljate montirane naprave vaših strank. ViGuide vam pove, kaj deluje pravilno in kateri sistemi imajo napake, ki jih je treba popraviti. Izberite sistem s klikom za ogled vseh pomembnih informacij o tej stranki in ogrevalnem sistemu.

●  V skrbniškem območju lahko dodate in odstranite dodatne namestitvene programe ter upravljate nastavitve računa.

●  S preklopnikom aplikacij lahko hitro skočite na svoje najpogosteje uporabljene Viessmann aplikacije, kot so spletni sistem za naročanje (Partnerska trgovina), aplikacija za rezervne dele ali ViBooks, kjer najdete vso dokumentacijo o proizvodih.

●  Iz ViGuide imate vi in ​​vaši zaposleni dostop do vseh izobraževalnih vsebin in tečajev Viessmann s spletne platforme učne sobe.


Podrobnosti o namestitvi

●  Vse pomembne informacije o napravi so lahko dostopne. To vključuje: ime stranke in kontaktne podatke, tip in model ogrevalnega sistema, stanje delovanja, serijsko številko, številko Geteway. Vse te podrobnosti so na dosegu roke.

●  ViGuide vas obvesti o dodatnih informacijah, kot so stanje gorilnika, čas delovanja, zagoni, zunanja temperatura, temperatura kotla, moč WiFi signala.

●  Če je na voljo za sistem, ViGuide določa tudi porabo plina in električne energije ter informacije o sončni toplotni energiji.

Vse pomembne informacije o napravi so lahko dostopne

ViGuide vam omogoča prilagajanje najpomembnejših parametrov na daljavo

Daljinski nadzor sistemskih nastavitev

●  Z uporabo ViGuide imate možnost na daljavo spremeniti številne nastavitve ogrevalnega sistema vaše stranke:

●  Posamezni ogrevalni krogi (npr. parametri ogrevalne krivulje), ciljne temperature ogrevanja vode in nastavitev načrtov ogrevanja po dnevu in času.

●  Za rešitev težav s povezavo znova zaženite katero koli vrsto Geteway (npr. Opto, OpenTherm ali Viessmann ogrevalni sistem z novo elektronsko platformo).

Če vaše stranke dlje časa ni doma, lahko sistem preklopite na program počitnic za zmanjšano delovanje.


Mobilno

Mobilna aplikacija ViGuide je na voljo na napravah iOS in Android. Kot partner vam bo še naprej ponujal možnost zagona ogrevalnega sistema Viessmann z novo elektronsko platformo. Opravljate lahko tudi druge pomembne naloge:

  • Online zagon ogrevalne naprave
  • Zagon ViCare komponent
  • Vodena zamenjava rezervnih delov
  • Nadzor nad vsemi online sistemi

Prenesite si ga še danes v trgovini App ali Play.

Download on the App StoreGet it on Google Play

Mobile App ViGuide

Smart Home komponente

Smart Home komponente

Ogrevalni sistem vaše stranke ste prenesli online bodisi z Vitoconnect, bodisi z novim kotlom Viessmann z novo elektronsko platformo. Vaša stranka uporablja ViCare za nadzor ogrevanja in priprave tople vode in želi, da jih vi, strokovnjak, spremljate na daljavo prek ViGuide. Kaj je naslednje? S  sistemom Viessmann Smart Climate, ki ga sestavljajo klimatski senzor in eTRV, lahko lastniki stanovanj nadzorujejo svoje udobje v posameznih prostorih, kjer so nameščene komponente. Z ViGuide jih lahko podprete pri nastavitvi sobnih nastavitev in zagonu naprav.


Obvestila o stanju za takojšnjo intervencijo

●  Oglejte si podrobnosti vsake napake in si prikažite opis vzroka in ukrepa, ki ga priporoča Viessmann.

●  Oglejte si zgodovino vseh sistemskih dogodkov s podrobnostmi o tem, kdo je izvedel spremembe in kdaj.

●  Neposredna povezava do aplikacije do rezervnih delov ET-App, vam omogoča, da naročite prave dele za dokončanje dela.

●  Viessmann vašim strankam olajša tudi izvajanje vzdrževalnih del in prepreči težave, preden se pojavijo. Z enim klikom lahko naročite celoten komplet za izvedbo vzdrževanja. V tem naročilu so vključeni vsi deli, ki jih potrebujete za določen ogrevalni sistem, tako da vam ni treba dolgo iskati artiklov in tvegate, da boste kaj zamudili.

Obvestila o stanju za takojšnjo intervencijo

Pogled zemljevida za boljše načrtovanje poti

Pogled zemljevida za boljše načrtovanje poti

Ali skribite za naprave, ki so malo dlje razporejene po regiji? Ali pa bi radi dobili pregled nad vsemi napravami na vašem območju? S pogledom zemljevida lahko najučinkovitejše načrtujete poti od ene do druge stranke. Kliknite prilogo za ogled več podrobnosti in stanja vsakega.


Poiščite pomoč, ko jo potrebujete

Zdaj lahko še hitreje in enostavneje dobite kontakt in podporo pri Viessmann tejnični službi (TD). Odprite ticket in določite, da vas tehnik pokliče nazaj, ali se postavite v čakalno vrsto za pomoč strankam. O trenutni čakalni uri boste vedno obveščeni. Dobili boste odgovore, ki jih potrebujete, in hitreje rešili težave svojih strank z ogrevanjem.

Poiščite pomoč, ko jo potrebujete

Video: Digitalni servis

Manuel Wohlfarth, podpredsednik Viessmann Digital Services, posreduje informacije o primerih uporabe, podatkovno vodenih servisnih funkcijah in možnostih vzdrževanja na daljavo.

Za aktiviranje video vsebin kliknite na gumb Play. Upoštevajte prosim, da se s prikazom videa, podatki prenesejo na YouTube. Podrobnosti k temu si lahko preberete v naši Izjavi o varstvu podatkov.

Das Video informiert über ViGuide, das wesentliche und unverzichtbare Service-Software-Tool.

Tools & Services

PartnerPortal

Im neuen PartnerPortal stehen Ihnen rund um die Uhr exklusive Infos und Serviceleistungen zur Verfügung.

zum PartnerPortal

PartnerShop

Die Zentrale für Ihre Online-Bestellungen: Der neue Viessmann PartnerShop.

zum PartnerShop
Viessmann Heizungsrechner

Viessmann Heizungsrechner

Der Viessmann Heizungsrechner hilft Ihnen Zeit zu sparen und mehr Umsätze zu generieren. Erfahren Sie alles zur innovativen Neukundengewinnung mit dem Viessmann Heizungsrechner.

Viessmann Lernraum

Egal ob Seminar-, Online-Seminar- oder E-Learning-Angebot, im Viessmann Lernraum findet Sie alles rund um das Thema Schulungen und Weiterbildung bei Viessmann.

zum Lernraum

Die neue Elektronik-Plattform kurz erklärt

Dr. Markus Klausner, Chief Technology Officer von Viessmann, erklärt die Vorteile und Funktionen des neuen ViGuide. 

Za aktiviranje video vsebin kliknite na gumb Play. Upoštevajte prosim, da se s prikazom videa, podatki prenesejo na YouTube. Podrobnosti k temu si lahko preberete v naši Izjavi o varstvu podatkov.

Das Video zeigt Dr. Markus Klausner im Interview zum neuen Vitoguide.