Viessmann Apps

Ne moremo več odmisliti vsakodnevno uporabo pametnih telefonov in aplikacij (Apps). Viessmann nudi svojim strokovnim podjetjem, kakor tudi končnim porabnikom Viesmann ogrevalne tehnike široko paleto uporabnih programov.
 

Apps_GESC-App.png

Test prihranka energije zgradbe – tako se lotite varčevanja s  pomočjo App-a

Izračun stroškov posodobitve zgradbe z novo ogrevalno napravo s pomočjo tega testa nudi pregledno prikazane podatke. Program je certificiran s strani TÜV in je na razplago v dveh različicah - za strokovna podjetja (instalaterje) in za končne uporabnike.

Za končne uporabnike je na razpolago poenostavljena aplikacija (App). S to lahko v roku 10 minut  izvedete hitro preverjanje o možnostih posodobitve vašega ogrevalnega sistema. Rezultat lahko neposredno pošljete preko elektronske pošte svojemu strokovnemu podjetju / instalaterju. 

Vitotrol App

Viessmann Vitotrol App vam omogoča upravljanje s Viessmann ogrevalno napravo, ki ima regulacijo Vitotronic. Upravljanje je enostavno, intuitivno in udobno, možno s katerega koli kraja in ob kateri koli poljubni uri. Zraven funkcij upravljanja razpolaga Vitotrol App splošne in tekstovne funkcije pomoči. Vitotrol App je dobavljiv za mobilne naprave z operacijskimi sistemi iOS ali Android.
 

Apps_Vitotrol-App.png

Viessmann Jobs App

Viessmann Jobs App nudi dijakom, študentom in iskalcem zaposlitve, kakor tudi strokovnim in vodstvenim kadrom hiter pregled razpisanih ponudb za delovna mesta v skupini podjetij Viessmann.
 

Apps_Jobs-App.png


Apps za Viessmann strokovna podjetja

Viessmann nudi svojim strokovnim partnerjem veliko aplikacij, ki jih podpirajo pri svojem vsakodnevnem delu na terenu. Za uporabo celotnega obsega funkcij je potrebna prijava s svojim vstopnim geslom za poslovne partnerje.  


Apps_GESC-App.png

Test prihranka energije zgradbe – lotite se varčevanja s pomočjo App-a

Izračun stroškov posodobitve zgradbe z novo ogrevalno napravo s pomočjo tega testa nudi pregledno prikazane podatke. Program je certificiran s strani TÜV in je na razplago v dveh različicah - za strokovna podjetja (instalaterje) in za končne uporabnike.

Različica za strokovna podjetja razpolaga z širokimi možnostmi za detajlni vnos parametrov zgradbe. Lahko se simulirajo in med seboj primerjajo naprave z do štirimi proizvajalci toplote. App je na voljo kot Online- in Offline varianta. Enkrat vnešeni projekti se lahko shranijo in ponovno naložijo. Prav tako se lahko vnesejo podatki strokovnega podjetja z logom.

App za rezervne dele

Viessmann App za rezervne dele nudi strokovnim podjetjem in serviserjem hitro in enostavno podporo pri servisu, na mestu ogrevalne naprave uporabnika. Dodatno omogoča App za servisna podjetja vnos zagona naprave, garancijskih in servisnih posegov itd.  V pomoč so predvsem:

  • Skeniranje Barcode (tudi offline) dotičnega proizvoda in rezervnih delov
  • Preverjanje razpoložljivosti rezervnih delov s funkcijo seznnama
  • Naročanje rezervnih delov
  • Podpora pri zagonu naprave in vzdrževalnih posegih.
Apps_ET-App.png
Apps_Akademie-App.png

Akademija App

Za mobilne naprave so bila narejena kratka navodila za učenje in video posnetki montaže, ki se lahko preko App Akademija kadarkoli naložijo. Tako je učenje možno povsod, tudi brez internetne povezave.

Preko Viessmann Akademija App je na voljo tudi obsežen program seminarjev - ti seminari so na voljo samo v Nemčiji. Viessmann Slovenija za svoje strokovne partnerje razpisuje svoje termine seminarjev, ki so objavljeni v portalu za poslovne partnerje.