Vitocal 350-G Pro – dobavlja temperaturo vtoka do 73 °C


Naslednje prednosti se vam bodo obrestovale

  • Visoke temperature vtoka do 73 °C
  • Zaradi zvočno optimirane konstrukcije je črpalka tiha in povzroča malo tresljajev
  • Klasična funkcija hlajenja/ogrevanja z vmesnim hranilnikom
  • Enostavno upravljanje in zanesljiva tehnika


Higienično ogrevanje pitne vode

Črpalka Vitocal 350-­G Pro dosega visoko temperatura vtoka do 73 °C in tako izpolnjuje tudi predpise glede higiene za ogrevanje pitne vode.

Posebna funkcija vzdrževanja visoke temperature zagotavlja celo med ciklusom polnjenja stalno tople temperature dotoka v polnilni sistem.


Daljinski nadzor in komunikacija

Regulacija ima številne možnosti komunikacije. Ne glede na to, ali poteka preko enostavnega analognega modema ali preko LAN podprtega sistema.

Prav tako se lahko uporabita tehnologiji MODBus in Bacnet. Poleg tega je naprava dosegljiva za daljinsko vzdrževanje preko interneta in se lahko hitro integrira v obstoječe nadzorne sisteme zgradb.


Učinkovito hlajenje

Regulacija med aktivnim hlajenjem odloči, ali naj se odvajana toplota uporabi za ogrevanje sanitarne vode in/ali za ogrevanje hranilnika ogrevalne vode. Šele nato se odvajana toplota uporabi za regeneracijo zemeljske sonde ali preko povratnega hladilnika odvede na prosto.

Svetovanje

Partnerji v vaši bližini

Viessmannovi strokovni partnerji v vaši bližini vam nudijo brezplačno, neobvezujoče in individualno svetovanje - aplikacija za Slovenijo je še v izdelavi, hvala za razumevanje.