Učinkovito varčevanje z energijo

Neučinkovite naprave so razlog, da vaši stroški za porabo energije iz leta v leto naraščajo. Vzemite vajeti v svoje roke in se podajte v pravo smer. S proizvodi in sistemi podjetja Viessmann proizvajate toploto, hlad, električno energijo in paro gospodarno in okolju prijazno.

Tukaj najdete pregled obsega storitev ter izbranih referenc s celega sveta. Če želite preveriti vaše upravljanje z energijo, vam je dodatno na voljo naša svetovalna družba Etanomics.

Sistemski primeri vam bodo podali prve oporne točke o tem, kako najbolje in največ privarčevati. Za individualen izračun pa priporočamo osebni stik z našo pisarno za projektiranje oz. energetsko svetovanje. Naši sodelavci bodo z vašo pomočjo sestavili individualne rešitve po meri glede na vaše potrebe.


Informacije

Rešitve za proizvajanje energije za industrijske in gospodarske obrate

Podjetje Viessmann ponuja ustrezno ponudbo za področja toplota, para, električna energija in hlad. Tukaj boste izvedeli več o obsegu storitev in izbranih referencah.

Prenesi (PDF 4 MB)

ETANOMICS – vaš kompetentni partner za celoste energetske koncepte

Svetovanje glede upravljanja z energijo realizira gospodarne koncepte za industrijske in gospodarske obrate – kot celostne rešitve na enem mestu, od koncepta prek realizacije do kontrole ukrepov.

Prenesi (PDF 704 KB)

Podatkovna baza referenc

Naše stranke po celem svetu zaupajo napravam podjetja Viessmann. V podatkovni bazi boste našli izbiro naših referenc, zagotovo tudi svojo panogo ali ustrezne rešitve za vaš primer uporabe.

Spletna stran

Izračun

Sistemski primeri z analizo gospodarnosti

Z obnovitvijo ali kompletno zamenjavo energetske centrale lahko prihranite tudi do 30 %, kot zgledno prikazujejo naši sistemski primeri z analizo gospodarnosti.

Prenesi (PDF 3 MB)
Etanomics-654x359.jpg

Uresničitev

Analize in energetski koncepti

Če želite analizirati svojo porabo energije in razmisliti o ukrepih za zmanjševanje stroškov in emisij, potem se obrnite na družbo za energetsko svetovanje Etanomics.


projektierung-654x359.jpg

Projektiranje

Načrtujete posodabljanje svoje naprave, imate nadaljnja vprašanja, želite svetovanje in individualne ponudbe, potem se obrnite na naše strokovnjake za projektiranje.

Kontakt:

visokotlačni vročevodni kotli, visokotlačni parni kotli, kotli za koriščenje odpadne toplote, industrijski kotli, kurilne naprave na les

Viessmann d.o.o.
Cesta XIV. divizije 116a
SI- 2000 Maribor
Telefon: +386 2 480 55 50
Telefaks: + 386 2 480 55 60
E-pošta: info@viessmann.si

Naprave za suho/mokro fermentacijo

Schmack Biogas GmbH
Bayernwerk 8
92421 Schwandorf
Telefon: 09431 751 0
Telefaks: 09431 751 204
E-pošta: info@schmack-biogas.com

Naprave za pripravo plina

Schmack Carbotech GmbH
Natorpstraße 27
45139 Essen
Telefon: 0201 50709-300
Telefaks: 0201 50709-500
E-pošta: mail@carbotech.info