Učinkovito varčevanje z energijo

Neučinkovite naprave so razlog, da vaši stroški za porabo energije iz leta v leto naraščajo. Vzemite vajeti v svoje roke in se podajte v pravo smer. S proizvodi in sistemi podjetja Viessmann proizvajate toploto, hlad, električno energijo in paro gospodarno in okolju prijazno.

Tukaj najdete pregled obsega storitev ter izbranih referenc s celega sveta. Če želite preveriti vaše upravljanje z energijo, vam je dodatno na voljo naša svetovalna družba Etanomics.

Sistemski primeri vam bodo podali prve oporne točke o tem, kako najbolje in največ privarčevati. Za individualen izračun pa priporočamo osebni stik z našo pisarno za projektiranje oz. energetsko svetovanje. Naši sodelavci bodo z vašo pomočjo sestavili individualne rešitve po meri glede na vaše potrebe.


Informacije

loesungen-pdf-426x240.jpg

Rešitve za proizvajanje energije za industrijske in gospodarske obrate

Podjetje Viessmann ponuja ustrezno ponudbo za področja toplota, para, električna energija in hlad. Tukaj boste izvedeli več o obsegu storitev in izbranih referencah.

etanomics-pdf-426x240.jpg

ETANOMICS – vaš kompetentni partner za celoste energetske koncepte

Svetovanje glede upravljanja z energijo realizira gospodarne koncepte za industrijske in gospodarske obrate – kot celostne rešitve na enem mestu, od koncepta prek realizacije do kontrole ukrepov.

Podatkovna baza referenc

Naše stranke po celem svetu zaupajo napravam podjetja Viessmann. V podatkovni bazi boste našli izbiro naših referenc, zagotovo tudi svojo panogo ali ustrezne rešitve za vaš primer uporabe.

Spletna stran

Izračun

Sistemski primeri z analizo gospodarnosti

Z obnovitvijo ali kompletno zamenjavo energetske centrale lahko prihranite tudi do 30 %, kot zgledno prikazujejo naši sistemski primeri z analizo gospodarnosti.

Prenesi (PDF 3 MB)
Etanomics-654x359.jpg

Uresničitev

Analize in energetski koncepti

Če želite analizirati svojo porabo energije in razmisliti o ukrepih za zmanjševanje stroškov in emisij, potem se obrnite na družbo za energetsko svetovanje Etanomics.


projektierung-654x359.jpg

Projektiranje

Načrtujete posodabljanje svoje naprave, imate nadaljnja vprašanja, želite svetovanje in individualne ponudbe, potem se obrnite na naše strokovnjake za projektiranje.

Kontakt:

visokotlačni vročevodni kotli, visokotlačni parni kotli, kotli za koriščenje odpadne toplote, industrijski kotli, kurilne naprave na les

Viessmann d.o.o.
Cesta XIV. divizije 116a
SI- 2000 Maribor
Telefon: +386 2 480 55 50
Telefaks: + 386 2 480 55 60
E-pošta: info@viessmann.si

Naprave za suho/mokro fermentacijo

Schmack Biogas GmbH
Bayernwerk 8
92421 Schwandorf
Telefon: 09431 751 0
Telefaks: 09431 751 204
E-pošta: info@schmack-biogas.com

Naprave za pripravo plina

Schmack Carbotech GmbH
Natorpstraße 27
45139 Essen
Telefon: 0201 50709-300
Telefaks: 0201 50709-500
E-pošta: mail@carbotech.info