Dobavitelj podjetja Viessmann

Smo sistemski proizvajalec proizvodov ogrevalne tehnike vrhunske kakovosti in zahtevne tehnike. Z našimi dobavitelji si prizadevamo za partnersko, dolgoročno in skupno uspešno sodelovanje.

Z veseljem bi vas spoznali! Izkoristite vašo priložnost za vzpostavitev prvega kontakta s prodajnim oddelkom podjetja Viessmann in pod "Prvi kontakt" izpolnite obrazec "Informacije o dobavitelju". Pristojni sodelavec vas bo nato čim prej kontaktiral.

Seznam prepovedanih snovi

Naši strateški cilji glede varovanja okolja, zaščite pri delu in varovanja zdravja predvidevajo zmanjšanje nevarnih snovi in razbremenitev naravnega okolja. V ta namen nenehno preverjamo in izboljšujemo naše postopke in naše proizvode.

V veljavnih predpisih zakonodaje o nevarnih snoveh so navedene prepovedi snovi, omejitve glede snovi in mejne vrednosti, ki jih morajo vsi dobavitelji v celoti upoštevati. Vse dobave in storitve je treba izvajati ob upoštevanju teh prepovedi. Aktualni seznam nedovoljenih snovi in materialov si lahko (brez jamstva) ogledate tukaj.