Water tap

Mehčalna naprava za vodo skrbi za občutno zmanjšanje nalaganje vodnega kamna   

Niste zadovoljni s kvaliteto vode v svojem domu? V kuhalnikih za vodo se vam nabira vodni kamen? Na pipah v kopalnici in kuhinji vidite ostanke vodnega kamna? Potem imate trdo vodo!

Kdaj se priporoča vgradnja naprave za pripravo
vode v gospodinjstvu?

Če živite na področju s trdo vodo, voda vsebuje velike količine topnih snovi (v glavnem kalcij in magnezij), ki škodujejo gospodinjskim aparatom in negativno vplivajo na druge elemente v vašem domu - nastajanje oblog v naših kopalnicah, grelne naprave pa porabljajo več energije za pravilen pogon.

Aquahome naprave prav tako podaljšajo življenjsko dobo vaše ogrevalne naprave. Viessmann nudi primerne rešitve za pripravo vode, za vse potrebe - od stanovanja do večdružinske hiše.

Mehčalne naprave za vodo

Badezimmer.jpg

Prednosti:

  • Gospodinjski aparati, ki so v stiku z vodo - kot je pralni, pomivalni stroj ali kotel, so zaščiteni dalj časa pred okvarami. Stroški vzdrževanja so nižji.
  • Zaščita ogrevalnih kotlov in ogrevalne napeljave.
  • Kopalna kad, kabina za tuširanje, ventili in sanitarni elementi niso več obloženi z vodnim kamnom.
  • Stroški za pralna sredstva se znižajo tudi do 60% in ogrevanja do 20 %. Z zmanjšano porabo pralnih sredstev varujete okolje. Oblačila so trpežnejša in ohranjajo žive barve.
  • Koža je zdrava in gladka. Osebe, ki imajo probleme s kožo, se počutijo veliko bolje. Lasje so čistejši, mehkejši in se bolj svetijo.
  • Privarčujete čas, ker je čiščenje z mehko vodo dosti enostavnejše.

Naprave za mehčanje vode