Toplotna črpalka + fotovoltaika
Najboljša partnerja pri ogrevanju vašega doma!

Pridobite popust in darilo ter znižajte stroške začetne investicije.

Letošnjo pomlad smo v podjetju Viessmann pripravili posebno ponudbo, s katero boste znižali višino začetne investicije v nov ogrevalni sistem za vaš dom. Naš cilj je, da bi udobno in stroškovno ugodno ogrevanje bilo dostopno vsakomur, ki si tega želi, obenem pa vam želimo ponuditi rešitev, kjer bi strošek za električno energijo in ogrevanje bil minimalen.

Ponujamo vam kakovostno dovršen paket toplotne črpalke in fotovoltaike s sistemsko usklajenimi komponentami. Na osnovi net metering sistema fotonapetostne naprave omogočajo dve možnosti: lastno proizvedena elektrika se lahko v celoti porabi za lastne potrebe ali pa se presežki pošljejo v omrežje in se koristijo takrat, ko njena proizvodnja ni zadostna oziroma iz različnih vzrokov ni mogoča.

Fotovoltaika, nameščena na strehi vašega doma ali drugega objekta, bo električno energijo za vaše potrebe proizvajala s pomočjo sonca. Ob nenehnem naraščanju stroškov energije prihajajo prednosti fotonapetostnih naprav še toliko bolj v ospredje. Ne samo, da boste z njihovo uporabo ustvarjali prihranke, postali boste neodvisni od ponudnikov električne energije na trgu.

Prednosti:   

 • Zanesljiva toplotna črpalka po ugodni ceni, vrhunska kakovost proizvoda in sodoben, brezčasen dizajn – Made in Germany
 • Nizki obratovalni stroški zaradi visoke učinkovitosti (COP)
 • Znižanje stroškov ogrevanja za več kot 50 % (n.pr. pri posodobitve v primerjavi z ogrevanjem z oljem)
 • Pripravljene za koriščenje lastne električne energije iz fotovoltaičnih naprav 
 • Ogrevanje in hlajenje v eni napravi zaradi reverzibilnega obratovanja
 • Usklajene sistemske komponente za optimalno delovanje
 • Visoka kakovost fotovoltaičnih modulov Vitovolt, razsmernikov in optimizatorjev zagotavlja gospodarnost in dolgo življenjsko dobo
 • Na vse sistemske komponente fotonapetostne naprave 10 letno jamstvo
 • Garancija, da imajo po 25 letih delovanja fotovoltaični moduli še vedno 80 % izkoristka 
 • Možnost internetne povezave
 • Možnost pridobitve subvencije Eko sklad   

Viessmann_MS_04990.jpg
Prodajna akcija toplotna črpalka + fotovoltaika

Popust do 1000 € + darilo zagon

VIESSMANN DRESDEN
Prodajna akcija toplotna črpalka + fotovoltaika

Brezplačna klima za prvih 5 kupcev kpl.

654x359_srce_Viessmann.jpg

Naše darilo za vas!

Ker želimo strošek investicije v toplotno črpalko dodatno znižati, podarjamo ob nakupu toploten črpalke še do 1000 € popusta.Tako bo nakup vaše nove ogrevalne naprave, poleg nepovratnih sredstev s strani Eko sklada, ki lahko znašajo tudi do 3.200 € še posebaj privlačen. To pa še ni vse!

Kot darilo pa dodajamo brezplačen zagon toplotne črpalke.

Posebno darilo za prvih 5 kupcev kompleta toplotna črpalka + fotovoltaika!

V primeru, da se odločite in toplotni črpalki dodate še sistem fotovoltaike, vam ekskluzivno podarimo klimatsko napravo Vitoclima 200-S, ki bo tudi tiste najbolj vroče poletne dni naredila prijetno hladne.

Pohitite in ne zamudite akcijskih popustov in daril - PRODAJNA AKCIJA TRAJA SAMO DO 31.5.2018!

*Višina popusta je odvisna od moči in tipa toplotne črpalke. Zagon toplotne črpalke je vključen v popust. Brezplačno klimatsko napravo pa prejme prvih 5 kupcev paketa (toplotna črpalka + fotovoltaika). 

Pošljite povpraševanje

Pohitite - akcijski popusti in možnost pridobitve daril traja samo do 31.5.2018!

Vas nakup toplotne črpalke in fotovoltaike v prodajni akciji zanima? Pošljite nam povpraševanje. Z veseljem vam bomo svetovali in pripravili vašo individualno ponudbo.

Veselimo se vašega kontakta. 

> Pošlji povpraševanje 


PRODAJNI POGOJI ZA FIZIČNE OSEBE 

Prodajna akcija poteka od 3.4.2018 do vključno 31.5.2018. Fizične osebe, ki boste v času prodajne akcije poslale povpraševanje in pri naših monterjih kupile Viessmann toplotno črpalko (zunanjo+notranjo enoto naprave) oz. paket s toplotno črpalko boste prejele popust v višini do 1000 €. Višina popusta je odvisna od moči in tipa toplotne črpalke in predstavlja 10 % popust, ki ga bomo monterju v času akcije dodatno priznali+ brezplačni zagon toplotne črpalke, ki je že vključen v skupno višino popusta. Vrednost zagona toplotne črpalke je 200,00 brez DDV in ne zajema stroška zagona hladilnega krogotoka toplotne črpalke, ki se mora plačati posebej. Fizične osebe prejmejo navedene popuste preko izbranega monterja in ne direktno pri podjetju Viessmann.

Prvih 5 kupcev celotnega kompleta toplotna črpalka + fotovoltaika prejme preko izbranega monterja brezplačno klimatsko napravo Vitoclima 200-S, tip W2035MHE0 3,5 kW. Akcijska klimatska naprava je določena s strani podjetja Viessmann d.o.o. Če želi fizična oseba v okviru te prodajne akcije drugačen model klimatske naprave Viessmann, ki je dražji, mora doplačati razliko v ceni. Vgradnja klimatske naprave ni predmet prodajne akcije. Vrednost akcijskega popusta za fizične osebe ni izplačljiva v gotovini. Garancija za proizvode Viessmann velja le, če napravo v skladu z garancijskimi pogoji vgradi strokovno podjetje, zagon pa opravi Viessmann pooblaščen serviser. Pri vgradnji v stanovanjski prostor vam bo monter, v skladu z ZDDV-1 zaračunal vrednost vgradnje in DDV po znižani 9,5% stopnji. Ceno montaže pripravi monter ob pripravi konkretne ponudbe za fizično stranko. Cenik Viessmann proizvodov je objavljen na spletni strani: www.viessmann.si, Maribor, 3.4.2018.