Kompletna ponudba Viessmann za obsežen servis

Poslovni partnerji podjetja Viessmann vedo, da se lahko zanesejo na inovativno kompletno ponudbo proizvodov in sistemov za ogrevanje, hlajenje, zračenje in decentralno napajanje z električno energijo. Neprecenljiva je tudi kompletna ponudba storitev podjetja Viessmann, ki predstavlja močan temelj poslovnega uspeha.

Odlično usklajeni proizvodi in storitve od enega proizvajalca. To je naša obveza do naših poslovnih partnerjev. Tako vam olajšamo vaš poslovni vsakdan in vas podpiramo kot zanesljiv partner. Že dvanajstič zapored ste nas izbrali za strokovnega partnerja št. 1. Ta dokaz o zaupanju je za nas velika vzpodbuda.


Servis Viessmann – celostna oskrba

service-video.gif
Video "Servis Viessmann – celostna oskrba"

Service-Plus_Verkaufsunterstuetzung.png

Podpora pri prodaji

Naši strokovni partnerji so za nas številka 1. S 33 prodajnimi podružnicami, 300 zaposlenimi na oddelku za stranke in petimi regionalnimi prodajnimi centri vam zagotavljamo celostno podporo. Poleg tega vas pri vaših vsakodnevnih nalogah razbremenimo s številnimi orodji, kot npr. podpora pri načrtovanju in razpisih, priprava ponudbe, preverjanje energetske učinkovitosti zgradbe, spletni sistem naročanja, e-cenik in prodajno financiranje.

Service-Plus_Logistik.png

Logistika

Hitra razpoložljivost vseh proizvodov in nadomestnih delov Viessmann je ključnega pomena za vaš uspeh. Naš napreden in zmogljiv koncept za vse postopke naročanja in dobave je prilagojen vsem vašim zahtevam. Osnova za to so obsežna distribucijska mreža in zanesljivi logistični partnerji. Tako je znotraj Nemčije in pri naročilih do 18. ure zagotovljena dostava že naslednji dan. Po želji do 8., 10. ali 12. ure na vaš ali drug zaželen naslov za dostavo.


Service-Plus_Wartung_Service.png

Vzdrževanje in servis

Ne glede na to, ali gre za izročitev v obratovanje, vzdrževanje ali odpravljanje težav, pri podjetju Viessmann se lahko zanesete na kompetentno podporo. Tehnična služba vam bo z veseljem pomagala, tako z nasveti kot tudi dejanji. Znanje in izkušnje tehnične službe predstavljajo osnovo za praktično uporabno in kompetentno svetovanje. S storitvami, kot so 24-urna pomoč v sili, tehnična služba na terenu ali navodila za montažo in servisiranje, boste vso pomoč, ki jo potrebujete pri montaži, izročitvi v obratovanje in vzdrževanju, prejeli na enem mestu oz. od enega proizvajalca.

Service-Plus_Software_Internet.png

Programska oprema in internetne storitve

Portal za poslovne partnerje podjetja Viessmann je na voljo vsem strokovnim partnerjem. Z njegovo uporabo si boste kompletno ponudbo storitev podjetja Viessmann prenesli tako rekoč kar v svojo pisarno ali na gradbišče. Storitve na portalu pa so na voljo 24 ur na dan, 365 dni v letu. Naj gre za brskalnik po shemah programa CAD ali celostne rešitve za načrtovanje – programska oprema podjetja Viessmann nudi optimalno podporo.


Service-Plus_Seminarprogramm.png

Program za seminarje

Akademija Viessmann vas podpira s številnimi seminarji, šolanji in e-izobraževanji. Pri šolanjih o proizvodih so v ospredju proizvodi in nosilci energije. Ta šolanja obsegajo predstavitev proizvodov, posredovanje in opis pomembnih ročnih posegov in pravilnega ravnanja ob izročitvi v obratovanje, pri vzdrževanju in servisiranju. Poleg tega boste prejeli informacije o tem, katere rešitve so smiselne pri posameznih zahtevah in katere okvirne pogoje je treba upoštevati.

Service-Plus_Marketingunterstuetzung.png

Podpora pri trženju

Pokažite, kaj znate in kaj lahko ponudite. Pritegnite pozornost strank in interesentov v svoji regiji s sodobno ogrevalno tehniko Viessmann. Ne glede na to, za kakšno vrsto trženja se boste odločili – oglasi na strešnih nosilcih ali v časopisih, neposredno ali spletno oglaševanje – podjetje Viessmann vas bo pri tem podpiralo. Ne čakajte na to, da bodo nove stranke prišle do vas. Aktivno ustvarjajte nove poslovne priložnosti in neposredno nagovarjajte potencialne stranke. Podjetje Viessmann je v te namene za vas pripravil ustrezne ukrepe, ki so strokovno zasnovani, originalni in prepričljivi.


Service-Plus_Beratung.png

Svetovanje

Neodvisni strokovnjaki so vam na voljo tudi za operativne analize in svetovanje, npr. za merjenje zadovoljstva strank – samo kdor pozna želje svoji strank, jih lahko tudi izpolni.


Auszeichnung_2015_Fachhandwerkspartner_Nr_1.jpg

2015 | Strokovni partner št. 1

Priznanje "Strokovni partner št. 1" je tudi letos prejelo podjetje Viessmann in to že 13. zapored.

V anketi, ki jo vsaki dve leti pred sejmom ISH izvede založniško podjetje "markt intern", je sodelovalo več tisoč nemških strokovnih podjetjih ogrevalne tehnike. Ocenjevali so zmogljivosti proizvajalcev v različnih kategorijah proizvodov in storitev. S skupno tremi najboljšimi uvrstitvami in enim drugim mestom je bilo podjetje Viessmann znova skupni zmagovalec.

Service-Plus_Partner.jpg

Ali še niste poslovni partner podjetja Viessmann?

Z veseljem vam natančno predstavimo našo ponudbo proizvodov in
storitev. Preprosto nam pošljite svoje kontaktne podatke in
naša pristojna podružnica vas bo
kontaktirala. Veselimo se partnerskega
sodelovanja.

Ali ste že poslovni partner podjetja Viessmann?

Potem so vam na voljo vse informacije o naših servisnih storitvah v
informacijskem območju za poslovne partnerje podjetja Viessmann.