Sejem MOS

Sejem MOS, Celje

Viessmann na sejmu MOS Celje

Od 11. do 16. septembra v hali L / 44

 

Tudi v letošnjem letu se naše podjetje že tradicionalno predstavlja na sejmu MOS v Celju.

Na sejmu MOS najdete vse za svoj dom – gradbeništvo, stavbno pohištvo, notranjo opremo, ogrevalno in hladilno tehniko itd. Med slednjo kategorijo spadajo tudi naši izdelki.

Podjetje Viessmann Slovenija, kot hčerinsko podjetje renomiranega nemškega proizvajalca Viessmann, velja za enega vodilnih proizvajalcev in prodajalcev ogrevalnih sistemov na slovenskem trgu in se bo na sejmu MOS predstavilo tudi letošnjo jesen.

Naš razstavni prostor boste našli v pritličju dvorane L, na razstavnem prostoru številka 44, kjer si boste lahko ogledali številne Viessmann proizvode za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje. Med drugim tudi trenutno najbolj zaželen ogrevalni sistem, toplotno črpalko, s katero lahko strošek ogrevanja doma znižate tudi do 70 %, obenem pa naredite nekaj dobrega še za okolje. Več o naših toplotnih črpalkah lahko preberete TUKAJ.

Na razstavnem prostoru boste pobližje spoznali še fotovoltaične sisteme. Razlogov za njihovo priljubljenost je več – vse od tega, da so kakovostni, donosni in da imajo dolgo življenjsko dobo ter do tega, da vam v kombinaciji s toplotno črpalko omogočajo popolno energetsko neodvisnost. Na ogled bodo tudi plinski kondenzacijski kotli, solarni sistemi in prezračevanje.

Na sejmu bo ves čas na voljo ekipa strokovnjakov, ki vam bodo z veseljem pomagali in svetovali pri iskanju najbolj optimalne rešitve za vaš dom.

Kdaj nas lahko obiščete?

Z vami bomo:
- od torka do sobote od 9.00 do 19.00 ure
- v nedeljo od 9.00 do 18.00 ure

Vljudno vabljeni.
Viessmann d.o.o.