MOS Celje

Sejem MOS, Celje

Viessmann tradicionalno na mednarodnem obrtnem sejmu v Celju

Od 12. do 17. septembra 2017 v hali L/44

Odpiralni čas:

12. - 16. september: od 09:00 do 19:00 ure
17. september: od 9:00 do 18:00 ure

Ste si v svojem koledarju že označili, kdaj nas morate obiskati? V kolikor ne, vas vabimo, da nas v dvorani L, na razstavnem prostoru številka 44 obiščete med 12. in 17. septembrom.

Naše podjetje velja za enega vodilnih proizvajalcev in prodajalcev ogrevalnih sistemov na slovenskem trgu. Na sejmu MOS se bomo tako tradicionalno predstavili tudi letošnjo jesen. Za obiskovalce našega razstavnega prostora ponovno pripravljamo številne novosti, s katerimi podpiramo orientiranost h kateri stremimo – trajnostne rešitve, energetska učinkovitost in ogrevanje, prijazno prihodnosti.

Prodajni asortiman smo se odločili dopolniti s fotovoltaičnimi sistemi, ki zaradi vseh prednosti, ki jih prinašajo, postajajo pravi prodajni hit. Vse več uporabnikov se namreč odloča, da bo dom ogrevalo z energijo iz sonca. Naši fotonapetostni moduli veljajo za donosne, visoko kakovostne in z dolgo življenjsko dobo. Za lažjo predstavo in razumevanje delovanja sistema si boste modul lahko ogledali v živo, obenem pa vam predstavili možnosti za znižanje začetne investicije, s pridobitvijo  nepovratnih finančnih sredstev in ugodnih kreditov Eko sklada. Na razstavnem prostoru boste lahko izvedeli več tudi o plinskih kondenzacijskih kotlih in toplotnih črpalkah nove generacije, s katerimi boste dosegli še boljši izkoristek, posledično pa tudi večji prihranek.

Ne zamudite nagradne igre 

Prav tako se veselimo, da bomo na sejmu MOS lahko skupaj z vami obeležili 20.letnico delovanja podjetja Viessmann Slovenija in kar 100. letnico našega matičnega podjetja. V ta namen smo pripravili tudi enkratno sejemsko ponudbo ter kopico obsejemskih dejavnosti, ki jih bo zaokrožila nagradna igra.

Naši strokovnjaki vam bodo na razstavnem
prostoru na voljo vsak dan - veselimo se vašega obiska

Vljudno vabljeni.
Viessmann d.o.o.