DOM, Ljubljana

Sejem DOM, Ljubljana

Viessmann na sejmu DOM

Od 13. do 18. marca v hali B/2

Odpiralni čas:

13. - 17. marec: od 10:00 do 19:00 ure
18. marec: od 10:00 do 18:00 ure

Tudi v letošnjem letu se naše podjetje že tradicionalno predstavlja na sejmu Dom v Ljubljani, na Gospodarskem razstavišču.

Sejem Dom velja za enega največjih sejmov graditeljstva v regiji, na njem najdete vse za dom – gradbeništvo, stavbno pohištvo, notranjo opremo, ogrevalno in hladilno tehniko itd. Med slednjo kategorijo spadajo tudi naši izdelki.

Za praktične in strokovne nasvete iz prve roke, s področja ogrevanja oziroma hlajenja vašega doma ali poslovnega prostora vas vabimo, da nas obiščete v dvorani B, razstavni prostor 2. Tokrat bomo obiskovalcem predstavili novo generacijo split toplotnih črpalk zrak/voda, ki veljajo za visoko učinkovite in ene najtišjih na svetu,  fotonapetostne module z dolgo življenjsko dobo in visokimi izkoristki, plinske kondenzacijske kotle, prezračevalne naprave z rekuperacijo zraka ter ostale proizvode iz našega širokega prodajnega programa.

Naši strokovnjaki vam bodo za vaša vprašanja in nasvete na voljo ves čas sejma.

Kdaj nas lahko obiščete?

Vsak dan med 13. in 17. marcem 2018 med 10. in 19. uro, ter 18. marca 2018 med 10. in 18. uro. Se vidimo v dvorani B, na razstavnem prostoru 2.

Vljudno vabljeni.
Viessmann d.o.o.