Viessmann podarja 2 VIP vstopnici za Planico!

Viessmann podarja* 2 VIP vstopnici za Planico!

Pri Viessmannu že več kot 20 let sponzoriramo zimske športe in se skupaj s tekmovalci in obiskovalci veselimo športnih uspehov. Tokrat vabimo tudi vas, da se nam pridružite v petek 19.3.2020 na VIP tribuni in navijate z nami za naše smučarske orle.

Pripravljeni? Odgovorite pravilno na dve vprašanji in doživite svetovno prvenstvo v smučarskih skokih v živo! Nagrajence bomo izžrebali med vsemi pravilnimi odgovori, ki jih bomo prejeli do vključno 15.3.2020. Izžrebanca bomo o tem obvestili po elektronski pošti.

> Sodeluj in odgovori na vprašanja *

 

Obvestilo:

*********************************************************** 

Spoštovani, zaradi navodil Nacionalnega inštituta za javno zdravje in zaradi odpovedi obiska prireditve smučarskih skokov v Planici opovedujemo nagradno igro. Kljub temu bomo med vsemi, ki ste pravilno odgovorili na nagradni vprašanji, izžrebali dva nagrajenca in jim podelili tolažilno nagrado.


* Splošni pogoji za izvedbo nagradne igre


V nagradni igri lahko sodelujejo osebe, starejše od 15 let. Fizične osebe, ki so mlajše od 18 let, lahko v igri sodelujejo le ob predhodnem pisnem soglasju staršev oz. zakonitih zastopnikov. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni v podjetju Viessmann. Nagrade ni mogoče zamenjati, izplačati v gotovini ali prenesti na tretjo osebo. Nagrajenec je do nagrade upravičen, če bo po prejemu obvestila o nagradi, na poziv organizatorja v pisni obliki ali preko telefona sporočil zahtevane osebne podatke, in izpolnil morebitne druge zahteve organizatorja v skladu s temi pogoji, v roku štirih (4) delovnih dni od prejetega obvestila.

V kolikor nagrajenec ne navede oz. ne posreduje svojih podatkov oz. jih navede nepopolno ali nepravilno ali v kolikor nagrajenca ni mogoče obvestiti oz. mu izročiti nagrade ali v kolikor se ugotovi, da nagrajenec ni izpolnjeval pogojev za sodelovanje v nagradni igri in/ali da je kršil te pogoje ali v kolikor nagrajenec ne želi izpolniti obveznosti v skladu s temi pogoji - vse to najkasneje v roku štirih (4) delovnih dni po prejetem obvestilu, nagrajenec izgubi pravico do nagrade. V razmerju takega nagrajenca organizator postane prost vseh obveznosti, v organizatorjevi presoji pa je, da se odloči ali bo nagrado podelil komu drugemu ali ne.