Viessmann in praznik pod Poncami

Zimski športi in Viessmann – to dvoje preprosto sodi skupaj. 
Zaradi zaupanja in navdušenja nad vrhunskim športom že več kot 20 let sponzoriramo zimske športe in se skupaj s tekmovalci veselimo njihovih uspehov.

Za nami je zadnja, finalna tekma svetovnega pokala v smučarskih skokih. Tradicionalno, se je tudi letos odvijala v Planici in postregla s številnimi lepimi trenutki, tudi za slovenske tekmovalce. V petek, 23. 3., je stari maček smučarskih skokov, Robert Kranjec, postavil prav poseben, edinstven rekord – že 200 krat je preskočil 200 metrsko znamko. Po takšnem začetku smo preprosto vedeli, da se nam obeta prav poseben vikend. Že naslednji dan, v soboto, 24. 3. so naši fantje ekipno osvojili tretjemesto in tako zaokrožili nekaj odličnih rezultatov, doseženih v tej sezoni.

V podjetju Viessmann danes, po 20 letih delovanja, zaposlujemo 14 ljudi in sodelujemo z več kot 400 instalaterji po vsej Sloveniji. Za popravila, vzdrževanje in zagone naših produktov skrbi mreža 48 pooblaščenih serviserjev. Da je poslovanje podjetja uspešno, pričajo tudi številke. Rast podjetja je v prvem polletju letošnjega leta, v primerjavi s prejšnjim je kar 15 %, največji napredek  je mogoče opaziti na področju prodaje toplotnih črpalk ter plinskih kondenzacijskih kotlov.

Smučarske skakalce je pod Poncami skupno spodbujalo skoraj 60.000 ljudi, med njimi tudi g. Rok Golob in Denis Ceglar, ki sta v nagradni igri osvojila vsak 2 VIP karti in tako zanje navijala direktno izpod skakalnice, na VIP tribuni.

Ne praznujejo pa okrogle obletnice samo Viessmann Slovenija, temveč tudi v matično podjetje v Nemčiji, kjer so letos obeležili kar 100 let delovanja! Viessmann je kot velik podpornik športnikov, predvsem smučarskih skakalcev, predstavil nekaj najpomembnejših projektov, izpeljanih v letu praznovanja.

Tekmovalci bodo kmalu začeli z zasluženim počitkom, mi pa že z nestrpnostjo pričakujemo novo sezono in izzive, ki prihajajo.

 

 

imagesU1R7DBX6.jpg