Telefonska dosegljivost

Uporabnik naprave se mora obrniti na kontaktno osebo njegovega strokovnega podjetja ogrevalne tehnike. Ta bo seznanjena s sestavom celotne ogrevalne naprave. Če bo ta oseba potrebovala pomoč glede proizvodov, ki jih je proizvedla in dostavila skupina Viessmann, se bo obrnila na tehnično pomoč.

Učinkovita služba za pomoč strankam se odlikuje zlasti v tem, da je kadar koli hitro dosegljiva: V skupini Viessmann se strokovnjak ogrevalne tehnike vselej obrne na ustrezno kontaktno osebo, ki mu pomaga odgovoriti na vprašanja glede obstoječih naprav ter poiskati rešitve za tehnične težave ali glede dobave nadomestnih delov. Pomembni podatki se stalno dokumentirajo, analizirajo in so servisnim svetovalcem v primeru dodatnih vprašanj samodejno na voljo. Tako smo našim tržnim partnerjem na voljo 24 ur na dan in sedem dni v tednu.

Zaposleni v naših servisnih centrih so tehniki, mojstri in monterji centralne kurjave, ki so po dolgoletnih praktičnih izkušnjah prestopili k svetovanju. Strokovnim podjetjem ogrevalne tehnike nudijo pomoč kot zanesljivi partnerji, ko je treba koordinirati uporabo tehničnih storitev na določeni lokaciji – vse od dogovora za termin izvedbe do zagotovitve razpoložljivosti nadomestnega dela. Omrežje servisnih tehnikov, ki pokriva celotno območje, zagotavlja hiter odzivni čas. To zagotavlja nemoteno obratovanje in visoko kakovost storitev.

Termin vsakega naročila mora biti potrjen. Po vsakem servisiranju strokovno podjetje ogrevalne tehnike prejme ustrezno pisno dokumentacijo. Če podjetje ni bilo prisotno na kraju samem, ga o tem dodatno telefonsko obvesti še serviser.

Odlikuje nas hiter odzivni čas
 

  • V roku 24 ur pri hladnih napravah
  • V roku 7 dni pri izročitvi v obratovanje ali popravilu

Tako podpiramo naša strokovna podjetja ogrevalne tehnike

  • Kvalificirana izročitev ogrevalne naprave v obratovanje s strani naše tehnične službe
  • Servisiranje in odpravljanje tehničnih težav naprav na kraju samem
    Dežurna številka za pomoč strankam na voljo 24 ur/dan in 7 dni v letu
  • TDIS: informacijski sistem tehnične službe na spletu
  • Obsežen izobraževalni program akademije Viessmann s praktičnim pristopom k tehničnemu izobraževanju